Hai sa invatam impreuna cum sa gestionam emotiile in training!

Bucuresti, 25 februarie  2012

Institutul Roman de Training si MAGIS Training & Development te invita la un eveniment dedicat persoanelor care lucreaza cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunitați de invațare).

Brusc inima bate mai tare, palmele transpira, spatele se incordeaza, privesti rapid in jur si deja esti “in alt film”. Filmul tau, in care tu esti personajul principal, iar cei din jur se transforma in inamici sau aliati, judecatori sau prieteni. Eu contra lor sau ei contra mea. Stai asa, de unde am pornit? Eu eram trainerul si ei participantii. Atunci cum am ajuns aici?
Ti s-a intamplat in training sa te lasi condus/a de emotii (teama, iritare, jena, nesiguranta, furie) si sa judeci cu „mintea de pe urma” ca de fapt ar fi trebuit sa reactionezi cu totul altfel?

Daca da, te invitam la cursul deschis ”Emotiile si managementul lor in training” in data de 25 februarie 2012, Bucuresti.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:
•    gestionezi mai eficient propriile emotii si reactiile la situatiile dificile
•    intelegi emotiile participantilor si le folosesti in avantajul invațarii
•    anticipezi si previi escaladarea conflictelor cu/intre participanti
.
Ce inveți in acest program:
1. Afli mecanismul de producere a emotiilor si semnalele corporale ale aparitiei lor
2. Identifici blocajele si zonele mai slab gestionate ale emotiilor tale
3. Ințelegi importanta managementului emotiilor in procesul de invatare
4. Identifici mecanisme de reducere a intensitatii sau de evitare a emotiilor distructive

Cursul va imbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizand tehnici de lucru inspirate din psihoterapie si dezvoltare personala

Descarca aici agenda.

Cine este trainerul?
Monica Țuțuianu este coach si trainer in domeniile comunicare, relatii cu clientii, managementul stresului, managementul si dinamica echipelor. Avand la baza pregatirea de psiholog, Monica este psihoterapeut si formator in psihoterapie pleni-integrativa, precum si psiholog clinician. Ca trainer Monica are peste 12 ani experiența in dezvoltarea si implementarea de programe de training, atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru organizații neguvernamentale.

Data: sambata, 25 februarie 2012, ora 09:00 – 18:00.
Te poți inscrie online aici, trimițand e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunand la 0728-929.067. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa de participare: 500 RON (toate taxele incluse). Prețul acopera costul instruirii si 2 pauze de cafea si nu include masa de pranz.

Reduceri:
20% reducere pentru absolvenții IRT si pentru absolvenții MAGIS.
10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți)
Reducerile sunt cumulative..
Evenimentul face parte din programul avansat de formare de formatori desfasurat de Institutul Roman de Training. Informații despre programele pentru formatori ale Institutului Roman de Training se gasesc la http://www.irt.ro/ro/programe/cursuri-deschise/.

Informatii contact:
Institutul Roman de Training
Alexandra Scarlat, Asistent Training, alexandra.scarlat@irt.ro
Diana Catană, Coordonator program Formare de Formatori, diana.catana@irt.ro

Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067