Hai pe bicicleta! Fii mobil cu Mobile News!

Mobile News, portal online dedicat Tehnologiei Telecomunicatiilor, lanseaza o provocare pentru iubitorii de miscare.

Incepand cu data de 4 noiembrie si pana in apropierea sarbatorilor de iarna, vizitatorii Mobile News sunt invitati sa ia parte la un concurs pe teme din telecomunicatii. Premiul oferit este o bicicleta Nitro Ideal.

Regulamentul Concursului

Concursul se desfasoara in perioada 4 noiembrie – 20 decembrie. Castigatorul va fi anuntat pe data de 20 decembrie.

La concurs pot participa toti vizitatorii website-ului MobileNews care au implinit 14 ani. Pentru a intra in concurs, vizitatorii trebuie sa isi creeze cont pe MobileNews si sa acceseze sectiunea Joaca pentru a raspunde corect la cel putin o intrebare si pentru a insuma cel putin 5 puncte. Fiecare intrebare corecta valoreaza 5 puncte. In cazul utilizarii butonului Ajutor, valoarea intrebarii se reduce la 3 puncte.

Castigatorul bicicletei va fi ales prin tragere la sorti dintre participantii la concurs care au adunat cel putin 5 puncte.

Specificatii biclicleta

Nitro

Frame – Sizes: Single-Pivot Active Geometry #6061 T4/T6, 42/46/52cm

Fork: Rst Gila-Ml 100mm Disc, Mechanical Crown Lo – Spring, Preload Adjust

Transmission: Deore-M531 Rd, Altus-M311 Fc, Shimano-Ef50 Sts, Altus-M310 Fd, Shimano-Hg30 Cassette, Hg Chain; Option Alivio-M410 Rd & Sts; Option Alivio-M410 Rd

Brakes: Shimano-M415 Mech Dbs, Rt53 F+R160mm Cl Rotors; Shimano-M421 V-Brakes; Option V-Brakes

Wheels: Shimano-Rm65 Disc Cl Hubs Or Rm60, Dt Stainless Spokes, Double Wall Rims, Kenda 26*2.10 Koyote 30tpi Tires

Wheel: 26″

Speed: 24

Color: Anthracite / Black

Despre MobileNews

Mobile News este o publicaţie online care editează ştiri şi articole de ultimă oră în domeniul telecomunicaţiilor din intreaga Europa de Sud Est. Revista poate fi citită online în limba română, greacă, albaneza, bulgară şi în limba engleză. Portalul www.mobile-news.ro este un website inovator din punct de vedere al formatului şi al conţinuturilor, atrăgându-şi cititorii cu ultimele noutăţi de pe piaţa de telecomunicaţii, privitoare la companiile din domeniu, la produsele de top de pe piaţa de telefonie mobilă şi fixă, gadgeturi, accesorii, ultimele inovaţii tehnologice, jocuri, programe şi apariţii de ultimă oră pe internet, teste speciale, realizate de jurnalişti cu experienţă în domeniu, concursuri cu premii attractive si sectiune promo in care sunt expuse cataloagele de prezentare ale celor mai importante companii de pe piata. Mobile News pune la dispoziţia împătimiţilor de tehnologie mobilă şi o noua sectiune, Best Buy, care prezinta cele mai noi produse din principalele magazine online din Romania pentru ca utilizatorul sa aleaga usor pretul cel mai adecvat.