Gstarsoft aduce aplicatia CAD pe Android

Dupa o serie de versiuni ale GstarCAD MC aparute anul trecut pentru dispozitive mobile (ruland pe iPad, iPhone si iTouch) GstarCAD, important furnizor de software CAD 2D/3D, a anuntat de curand ca aplicatia care ar putea functiona pe Android este in dezvoltare.
Datorita deschiderii sale, nimeni nu poate ignora Android si nici sa nege ritmul sau de expansiune atunci cand vine vorba de sisteme de operare pentru dispozitive mobile. Comparandu-l cu iOS de la Apple, Android evita limitarile in descarcarea si instalarea aplicatiilor. In prezent, Android are procentul majoritar din piata de telefoane inteligente si devine rapid omniprezent. Fara nici o indoiala, GstarCAD va dezvolta un produs special pentru mobilele cu Android pentru a satisface cererile aflate in ritm rapid de crestere.
GstarCAD MC pe Android este un instrument la indemana, care vizeaza o gama mai larga de utilizatori de telefoane mobile care vor sa-si ia desenele cu ei oriunde. In locatia unde-si desfasoara activitatea, intr-o sala de sedinte sau pe drum, acolo unde computerul sau laptopul sunt greu de gestionat, GstarCAD MC ofera utilizatorilor libertatea si flexibilitatea de a gestiona desene de pe telefoane inteligente folosind functii cum ar fi vizualizarea, editarea si partajarea de fisiere CAD.
Versiunile GstarCAD MC pe Android care vor urma arata capacitatea GstarCAD si determinarea sa in a realiza angajamentul pe care si l-a luat de a optimiza in mod continuu beneficiile clientilor, atingand sau chiar depasind asteptarile utilizatorilor cu noi experiente in proiectare.
Lansarea oficiala a GstarCAD MC pentru Android este prevazuta la sfarsitul lunii februarie, 2012.