GstarCAD MC pe Android gratuit

La 5 martie 2012, GstarCAD, un important furnizor de software CAD 2D/3D a lansat oficial GstarCAD MC (Client Mobile), aplicatie gratuita pentru platforma Android, cu scopul de a aduce flexibilitatea si comoditatea specifice produselor GstarCAD pentru o gama mai larga de utilizatori de telefoane mobile.

GstarCAD MC pentru Android mosteneste toate avantajele aplicatiilor lansate anterior pentru iPad, iPhone si iTouch. Functiile care includ vizualizarea, crearea, adnotarea, editarea si partajarea fisierelor CAD direct de pe un dispozitiv Android sunt înca disponibile. In plus, aceasta aplicatie ofera unele functii noi si imbunatatiri ale celor deja existente.

Utilizatorii pot experimenta noi functii practice cu GstarCAD MC pe Android. GstarCAD MC pe Android poate reaminti documentele folosite cel mai recent, permitand utilizatorilor sa caute în istoria lor de operare mult mai convenabil. Pe langa aceasta utilizatorii pot manipula desenele mai flexibil, prin utilizarea meniului aplicatiei. In plus, utilizatorii pot iesi direct din program într-un singur pas, evitand procedurile anevoioase si salvand astfel mult de timp.

Imbunatatirile includ functiile de gestionare locala a documentelor, de salvare, de zoom si pan etc. Utilizatorilor nu doar le este permisa salvarea desenelor, ci si specificarea caii/locului de salvare. Cu aceasta functie, gestionarea fisierelor locale devine mult mai convenabila. Cu aplicatiile lansate anterior, pentru a iesi din ecranul full screen, utilizatorii scutura dispozitivele mobile, în timp ce cu GstarCAD MC pentru Android se poate realiza acest lucru apasand tasta de meniu. In privinta functiilor de zoom si pan, GstarCAD MC pe Android asigura în continuare operarea cu doua degete, dar acest lucru se realizeaza, de asemenea, prin tasta de control al volumului.

GstarCAD MC pentru Android este valabil de astazi pe site-ul oficial al GstarCAD la adresa: http://www.gstarcad.net/ver.php?id=15&for=1

 

 

Sursa: http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=174&id_cat=12