GstarCAD MC imbunatateste major operatiile CAD

Beijing, China: 14 Septembrie 2011 – GstarCAD, furnizor de software, lider in industria CAD 2D/3D, a lansat cu succes noua sa aplicatie GstarCAD MC client mobil pentru iPad, cu scopul de a aduce comoditate mai mare de lucru pentru clientii sai. Software-ul acceseaza convenabil desene, este extraordinar de rapid si ofera functii si caracteristici unice pentru desen si editare, spre deosebire de alte aplicatii CAD care ruleaza pe iPad-ul de la Apple.

GstarCAD MC utilizeaza fisiere OCF sigure si convenabile
Diferenta principala dintre GstarCAD MC si alte aplicatii este ca utilizatorii nu trebuie sa treaca prin servere de date pentru a accesa fisiere de desen pe dispozitivele lor mobile, ci, pur si simplu, ei utilizeaza fisiere OCF. OCF este un format nou de fisier pentru desen, dezvoltat intern de catre Gstarsoft pentru a se asigura ca pe dispozitivele mobile este afisata o varianta mult mai stabila si precisa a desenelor. Utilizatorii vor vedea desenele exact asa cum apar ele in GstarCAD ruland pe PC-uri desktop si laptop-uri cu Windows.
Pentru a crea fisiere OCF, utilizatorii pot descarca versiunea desktop a GstarCAD, care include convertorul OCF. Odata instalat, utilizatorii convertesc fisierele lor DWG la formatul OCF, iar apoi transmit fisierele OCF prin sincronizare pe iTunes. Abordand accesul la date in acest mod, Gstarsoft se asigura ca desenele incarcate sunt accesate in siguranta si convenabil iar utilizatorii nu trebuie sa ghiceasca ce fisier este online sau care este offline.

GstarCAD MC este extraordinar de rapid
GstarCAD MC se mandreste cu o viteza de procesare aproape de necrezut pentru iPad-uri. In verificarile efectuate de companie, alte aplicatii au avut, in medie, nevoie de 16 secunde pentru a deschide un fisier de desen de 1,86 MB, in schimb, lui GstarCAD MC i-au trebuit doar 5 secunde pentru a deschide acelasi desen convertit in OCF, formatul sau specific de fisier.

GstarCAD MC afiseaza fereastra lupa (Magnifier Window)
GstarCAD MC permite ca operatiunile de desen si editare sa fie mult mai precise si convenabile pentru iPad-uri. Intrucat toate operatiunile sunt efectuate prin atingerea ecranului, efectul secundar nefericit este ca degetele pot ascunde detaliile fine care se gasesc de obicei in desenele CAD. Gstarsoft a rezolvat aceasta problema prin utilizarea lupei (Magnifier), o mica fereastra care afiseaza in alta zona o vedere marita a desenului aflat sub deget. Acest lucru permite utilizatorului sa vada cu precizie punctele desenului lor si operatiunile de editare.
Lupa afiseaza, de asemenea, punctele exacte de fixare anticipate (snap points). Cu marcajele snap afisate in fereastra lupa (Magnifier), utilizatorii pot alege cu usurinta punctele corecte din desen, permitandu-le sa treaca cu viteza sporita prin desen si functiile de editare.

GstarCAD MC se pregateste pentru viitor
In viitorul apropiat GstarCAD va lansa, de asemenea, versiuni GstarCAD MC in alte limbi, diferite de engleza, cum ar fi rusa, spaniola, portugheza, japoneza etc.
Insa GstarCAD MC pentru iPad este doar primul pas. Deoarece cota de piaţă a tabletelor Android este în creştere foarte rapidă, o versiune GstarCAD MC pentru Android este programată pentru viitor. In acest moment, dezvoltarea este axată pe iPad şi alte dispozitive mobile (iTouch, iPhone).

Descarca GstarCAD MC , chiar ACUM ! E gratis.
Link-ul la aplicatie este: http://itunes.apple.com/us/app/gstarcad-mc/id456933691?mt=8