GstarCAD 2012 imbogateste piata software CAD

GstarCAD 2012 a intrat pe piata software CAD pe care a imbogatit-o cu un produs nou nu numai de buna calitate dar si foarte accesibil.
Utilizatorii vor aprecia exceptionalele caracteristici noi, cum sunt blocurile dinamice, ridicarea 3D, operatiile booleene cu polilinii si ascunderea/izolarea obiectelor. Acestea evidentiaza orientarea sistemului GstarCAD 2012 catre eficientizarea procesului de proiectare, aducand prin aceasta mai mult confort si o mai mare flexibilitate in activitatea de desenare 2D si modelare 3D.
GstarCAD este un program de calculator CAD puternic, compatibil DWG, destinat unor multiple ramuri de proiectare: arhitectura alaturi de ingineria constuctiilor, cadastru precum si topografie, GIS, mecanica, fabricatie, electrica.
Atat functiile GstarCAD, compatibile DWG, cat si aplicatia informatica de programare, sunt cladite pe o orientare reusita ca si costuri, cu o interfata lejer de folosit.
Folosind ca suport fundamental tehnologia software deja matura GRX, GstarCAD 2012 marcheaza un salt inainte concludent in ceea ce priveste stabilitatea operationala si performanta.
Cei care se folosesc de aplicatie vor aprecia importantele particularitati noi, cum sunt blocurile dinamice, ridicarea 3D, operatiile booleene cu polilinii ca si ascunderea/izolarea obiectelor. Acestea evidentiaza obiectivul sistemului GstarCAD 2012 constand in eficientizarea procedurilor de proiectare, aducand prin aceasta atat mai mult confort cat si o mai energica elasticitate in procesul de desenare 2D impreuna cu cel de modelare 3D.
Varianta comerciala a GstarCAD 2012 este la dispozitia tuturor timp de 30 de zile, gratuit !
Gasiti detalii in plus pe: http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=168&id_cat=12