GSbet a lansat pachetul aniversar “GSbet – 6 Years”

GSbet a lansat pachetul aniversar “GS Bet – 6 Years”, la 6 ani de activitate, pe piata pariurilor sportive din Romania. Pachetul aniversar vine in intampinarea antreprenorilor care isi doresc sa administreze o afacere la cheie in domeniul pariurilor sportive.

“Aceasta oferta aniversara se adreseaza, atat clientilor exigenti, cat si celor care doresc sa demareze o afacere in domeniul pariurilor sportive. In esenta, prin pachetul “GS Bet – 6 Years” oferim o afacere la cheie in domeniul pariurilor sportive cu o investitie de numai 6.000 Ron. Tocmai pentru ca suntem de multa vreme in contact cu specificul, oportunitatile, dar si cu riscurile acestui tip de afacere, cunoastem solutiile sigure si rapide care sa ajute noi colaboratori sa se bucure de succes alaturi de echipa noastra”, a declarat Cristina Paraschiv, Director Dezvoltare, GSbet.

Lumea pariurilor sportive atrage zi de zi milioane de jucatori din intreaga lume, acest fenomen este vizibil si pe piata autohtona de pariuri sportive, care cunoaste si la noi o dezvoltare puternica, chiar si in conditii economice dificile. In acest context, GSbet a devenit un nume de referinta, construind un brand 100% romanesc, modern si atractiv, datorita pasiunii si ambitiei echipei de profesionisti care administreaza aceasta afacere.