GS Bet anunta semnarea a 35 de contracte noi

Bucuresti 24 mai 2010, Casa de pariuri sportive GS Bet anunta semnarea a 35 de noi contracte de franciza in urma participarii la Expozitia Internationala de Franciza si Branding desfasurata in perioada 20-22 mai 2010 la World Trade Center.
GS Bet, singura casa de pariuri in franciza, membra a Asociatiei Romane in Franciza, aprecieaza participarea la IFBE un real succes .“ In urma participarii la IFBE, am obtinut 35 de noi contracte, ceea ce inseamna cu 75% mai mult fata de obiectivul initial. Aceste noi contracte reprezinta o dovada ca antreprenorii din Romania inteleg oportunitatea afacerilor cu pariurile sportive, in contextul crizei economice actuale” declara Cristina Paraschiv, Director de Dezvoltare GS Bet.
GS Bet este casa de pariuri care detine in momentul de fata cele mai bune cote de pariuri sportive din Romania. In numai cinci ani de activitate, compania cu capital integral romanesc a reusit o crestere impresionanta, ajungand sa detina 205 agentii in intreaga tara, precum si o mare cota din piata de profil.
GS Bet este, asa cum spune si sloganul sau, o afacere nascuta “Din pasiunea pentru sport” care isi doreste sa devina un punct de referinta pe piata caselor de pariuri sportive din Romania – Sorin Gheorghe Administrator GS Bet.

Pentru informatii suplimentare:
Cristian Negoita
Director Marketing & PR
GS BET S.R.L.
Telefon: 072 PARIURI
E-mail: cristian.negoita@gsbet.ro