GRUPUL SPANIOL IBIZA HOUSE LANSEAZA O NOUA PROVOCARE APARTAMENTE DE CALITATE PENTRU TINERI. IN CENTRUL BUCURESTIULUI LA PRETURI FOARTE BUNE.

Grupul spaniol Ibiza House cu o experienta de 10 ani in domeniul investitiilor imobiliare in Bucuresti, incepe o noua etapa prin  lansarea unui  model de apartament, de dimensiuni moderate la CEL MAI BUN PRET, fara a pierde esenta marcii Ibiza House: eleganta spaniola, exclusivitate, creativitate in controlul de cost si pastrarea calitatii pana la ultimul detaliu.

 

Initiativa constra in vanzarea de apartamente noi in regim de R.C.P. (Regim de Comunitate de Proprietari). Este cea mai buna alternativa  pentru multi tineri, ce isi  pot cumpara ACUM un apartament  la  un pret accesibil.

 

Suntem tineri, haideti sa nu renuntam in fata crizei, haideti sa ne folosim creativitatea in a gasi solutii. Profita de aceasta mare oportunitate. Ibiza House iti ofera apartamente la CEL MAI BUN PRET.

 

De ce aceasta imbunatatire a preturilor?

– datorita controlului strict al costurilor, al achizitiilor de produse de calitate la preturi competitive de pe pietele internationale;

– datorita participarii cumparatorului la dezvoltarea imobiliara, reducand marjele operatorului si astfel repercutand in pretul apartamentului;

– datorita solidaritatii cu tinerii pentru a putea accede la prima locuinta, optimizand resursele si minimizand marjele.

 

Unde?

In centrul Bucurestiului – numai 43 de apartamente.

 

Tipuri de apartamente:

 

Tip A ( 4 camere, suprafata construida 87,32 m2.)

 – dormitor matrimonial cu baie

  2 dormitoare

  baie de serviciu

– living

– bucatarie

– terasa

Tip B ( 3 camere, suprafata construita 67,37m2)

– dormitor matrimonial cu baie

– 1 dormitor

  baie de serviciu

– living

– bucatarie

– terasa

Tip C ( 2 camere, suprafata construita 48,22 m2)

– dormitor matrimonial cu baie

 – living

– bucatarie

– terasa

 

 

 

 

Conditii de VANZARE:

 

 

Tip A

Tip B

Tip C

Pret

115.000 €

84.900 €

63.500 €

Avans

20.000 €

15.000 €

12.000 €

Rezerva

5.000 €

5.000 €

5.000 €

Restul pe parcursul executiei .

 

Data  finalizarii : 30 Decembrie 2010.

 

Finanatare :

Suntem in tratative cu mai multe banci pentru facilitatea creditelor ipotecare pentru clientii .

 

Avantaje:

– Ipoteci foarte sigure, datorita pretului foarte bun cu care apartamentul IESE pe piata  si datorita potentialului foarte mare de revalorizare.

– TVA (numai 5%) conform legislatiei in vigoare .

– Garantia oferita de stat pentru sume de  pana la 60.000 €.

– Imobilul va fi dotat cu cu placi solare pentru producerea apei calde si a incalzirii centrale, cu o economie energetica intre 20-25% pentru beneficiari ,la fiecare factura si pentru totdeauna, contribuind pozitiv la conservarea mediului ambient.

– Creem locuri de munca pentru tineri cu aceasta noua promotie de locuinte.

– Apartamente noi, construite in conformitate cu normele actuale privind comportarea in caz de cutremur , respectand cerintele de asigurare a  confortului  termic , la pretul apartamentelor vechi , depasite din toate punctele de vedere si pentru care aducerea la standardele actuale implica costuri foarte mari .

 

 

Rezervati si tu apartamentul incepand cu 30 iunie 2009.

 

Experienta noastra in domeniu confera certitudinea seriozitatii  si  succesului, experienta dovedita prin cele 5 complexe rezidentiale dezvoltate pana in prezent: Ibiza Rezidential, Ibiza Club, Ibiza Golf, Ibiza Golf & Light, Ibiza Sol si prin seria de premii castigate in acesti ani precum “cel mai dinamic developer imobiliar” si “cel mai bun developer imobiliar rezidential

 

 

 Ibiza House

 Soseaua Pipera Tunari 198 , Complex Ibiza Sol

 tel. 0745 140 989

 

 www.ibizahouse.com.ro