Grupul PAGO a inaugurat noul sediu din Iaşi şi a lansat producţia de etichete multipagină în România

Pago este lider mondial în furnizarea etichetelor şi sistemelor de etichetare. Pago acoperă întreaga gamă de etichetare, de la etichete autocolante , etichete termocontractibile (sleeve), etichete multipagină, până la maşini şi software de etichetare şi sisteme de control al fluxului de mărfuri.

Portofoliul include toate industriile, cu accent pe produse de îngrijire a părului şi de igienă personală, farmaceutice şi chimice, industria alimentară şi a băuturilor şi logistică. Pago, cu sediul central în Elveţia, a fost înfiinţată în 1896, are peste 1.100 de angajaţi şi deţine locaţii de producţie şi sucursale în Elveţia, Germania, Austria, Franţa, Anglia, România şi Italia , are parteneriate de cooperare cu Thailanda şi Rusia şi reprezentanţe în multe alte ţări .
În data de 24 februarie 2011 a avut loc la Iaşi inaugurarea noului sediu al Pago în România şi lansarea producţiei de etichete multipagină. Investiţia în linia de fabricat etichete multipagină este unică în ţara, prin aceasta grupul Pago dorind să îşi consolideze poziţia pe care o ocupă pe piaţa românească. Inaugurarea a avut loc în prezenţa d-lor Fritz Begliner- CEO al Grupului PAGO şi Emanuel Schaepper- Director Marketing al Grupului Pago.
Etichetele multipagină PAGOmedia combină avantajele unei etichete decorative şi ale unei broşuri de până la 40 pagini (leaflet), conferind oricărui produs un aspect atractiv, precum şi un spaţiu generos pentru informaţii sau spaţiu publicitar. În calitate de expert internaţional pentru etichete autoadezive multistrat, Grupul Pago oferă cele mai variate soluţii pentru a fixa în mod atractiv o cantitate mare de informaţii direct pe produs. Soluţiile de etichete multi-strat de la Pago creează uşor şi economic spaţiu pentru:
• informaţii complete despre produs
• acţiuni de promoţie atractive
• versiuni ale informaţiilor produsului în oricâte limbi străine
Sucursala PAGO de la Iasi numara in prezent 63 angajati. Numărul acestora ar putea creşte în următorii ani, compania propunându-şi să investească numai în acest an circa 2 milioane de euro în dezvoltarea capacităţii de producţie de la Iaşi. Acest lucru înseamnă dezvoltarea firmei, inclusiv prin crearea de noi locuri de muncă.
Persoane de contact:
– Emanuel Constantin – Director General : emanuel.constantin@pago.ro
– Daniel Ursache – Manager Produs PAGOmedia : daniel.ursache@pago.ro
www.pago.ro