Grupul ColorIT Invest va participa la EXPO FUNERARE 2011 cu o oferta speciala de produse

Color IT Invest s-a infiintat in anul 2006, avand ca obiect de activitate de baza aplicarea imaginilor pe suport ceramic. In anul 2007 compania a fost dezvoltata la nivel national ca urmare a finantarii obtinute in urma aparitiei companiei in cadrul emisiunii televizate “Arena Leilor” pe postul national de televiziune TVR2. Calitatea produselor si serviciilor oferite de noi au facut posibila impunerea companiei pe piata din Romania, ca drept urmare in anul 2009 am ajuns la un numar de 280 de colaboratori si distribuitori in Romania.

In  anul 2009  la cerinta colaboratorilor si distribuitorilor nostrii, Color It Invest si-a dezvoltat domeniile de activitate prin: Importul si producerea de monumente funerare din marmura si granit. Asa am dezvoltat ce-a de-a doua linie de business  a grupului sub brandul ColorIT Stone Line. Aceasta vine in intampinarea clientilor cu o gama completa de produse funerare, de la monumente funerare din marmura si granit, fotoceramica funerara care se aplica pe monument, litere si decoratiuni de bronz care pot da o nota deosebita lucrarii finale, statuete si vaze din rasina si alabastru utile pentru decorarea mormantului, pana la servicii de scriere a monumentului funerar si montajul tuturor accesoriilor.

Am devenit distribuitori de articole din bronz (litere, rame bronz , decoratiuni, etc.) produse in Italia de firma LORENZI FONDERIA, aceasta avand un renume in domeniu de peste 30 de ani. Distribuim produse din rasina si alabastru (sclupturi religioase , vaze, figurine) si articole funerare (iconite, crucifixe).

Ne-am specializat in prelucrarea marmurei si granitului si am devenit distribuitori oficiali de echipamente de scriere in marmura si granit produse in Italia, asigurand garantie si asistenta produselor comercializate. In acelasi  timp distribuim consumabile specializate pentru prelucrare pietrei: burghie, discuri de taiat si discuri de slefuit.

 

COLOR IT INVEST este prima companie care vine in intampinarea clientilor cu o oferta completa de produse funerare, astfel achizitia si livrarea se pot face de la un singur furnizor .Color IT Invest ofera clientilor o oferta completa de produse funerare: placi fotoceramice , monumente funerare, articole funerare dedicate, litere si decoratiuni de bronz , echipamente de scriere in marmura si granit,  utilaje si scule de prelucrare a pietrei. Detalii pe www.coloritinvest.ro si www.crucifunerare.ro

 

Color It Invest S.R.L.

Contact: 004-0722.666.838;   004-0763.60.79.23

Adress:  Bd. 1 Decembrie 1918  Nr. 82-84 A  Ilfov-Chiajna

Web:    www.coloritinvest.ro   www.crucifunerare.ro