GreenBoutique: De ce Miere de Manuka cu UMF Garantat

Mierea de Manuka UMF 20+
Mierea de Manuka Comvita

Proprietatile unice ale mierii de Manuka i-au mirat pana si pe cercetatori, care incep sa vada in acest produs o solutie naturala pentru a lupta contra bacteriilor care devin din ce in ce mai rezistente la antibiotice.

 

Manuka este o varietate de Tea Tree sau arbore australian de ceai. Este vorba de un arbust cu frunze perene. Cercetari recente au evidentiat mierea de Manuka, ce contine peroxid de oxigen, un antiseptic eficace foarte cunoscut, in proportii exceptionale, in comparatie cu alte tipuri de miere.

 

Noi, GreenBoutique, in permanenta noastra preocupare de a va furniza produse sanatoase, suntem importator de produse Comvita care detine licenta cu numarul 1019 de UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association) de peste 18 ani.

 

Marca UMF® este o marca de calitate, verificata si recunoscuta pe plan international. Aceasta este sustinuta de un standard de calitate, audituri si o retea de laboratoare acreditate din intreaga lume.

 

Utilizata in mod traditionat de catre populatia maori, mierea de Manuka a fost mereu aureolata de o putere miraculoasa. O echipa de cercetatori de la universitatea Waikato, din Noua Zeelanda, a studiat aceasta miere si a descoperit ca are o actiune bactericida superioara anumitor tratamente antibiotice, de pilda poate actiona asupra stafilococului auriu.

Motivul: contine un component suplimentar original, denumit UMF (Unique Manuka Factor), termen devenit si sigla folosita de catre asociatia UMFHA pentru a desemna continutul in aceasta substanta si pentru a garanta autenticitatea produsului.
Mai multe cercetari au fost facute de atunci, mai ales de catre Society for General Microbiology din Edinbourg, Scotia, si Universitatea tehnica din Dresda, Germania. Rezultatele au aratat ca mierea de Manuka are o actiune exceptionala asupra ranilor, cicatricilor, arsurilor, micozelor, ulcerelor de stomac, aftelor, sinuzitei, durerilor de gat, ca si asupra circulatiei sanguine si a sistemului imunitar. Cu un atu suplimentar, si anume acela ca poate fi conservata si isi pastreaza proprietatile ani intregi.

Proprietatile antioxidante ale mierii de Manuka protejeaza impotriva radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru o serie de probleme de sanatate, deteriorarea celulelor si imbatranirea accelerata.


Principalele proprietati si indicatiile terapeutice cele mai importante

• Anti-infectioasa bacteriana si virala – anti – fongica puternica – antiseptica – expectoranta

Uleiul esential de Manuka este un puternic ulei aromatic, anti-infectios, impotriva tuturor germenilor patogeni. Putem deci sa-l utilizam ca sa combatem infectiile respiratorii (preventie si tratament), infectiile urinare si vaginale, infectiile cutanate, deoarece este foarte placut si foarte bine tolerat. Putem trata abcese, basici, ulcere, herpes, mici rani.
Contribuie de asemenea eficace la evacuarea mucozitatilor din gat, bronhii, sinus.
Poate fi folosit si pentru a trata numeroase afectiuni buco-dentare, infectii si inflamatii gingivale.

• Anti-histaminica

Uleiul esential de  Manuka poate usura simptomele alergice, alergia la polen, la blana de animale, dermatitele.

Proprietati si indicatii terapeutice secundare

• Tonic al sistemului imunitar – Tonic circulator

Uleiul de Manuka se poate folosi in uz intern, in uz extern precum si in spray.
El intareste starea generala, protejeaza si previne, aseptizeaza si trateaza. Folosit in uz exterior, se poate pune pe herpes, pe rani mici sau arsuri, iritatii, micoze, negi, intepaturi de insecte si gingii inflamate.

Puteti gasi produsele noastre pe baza de Manuka, aici http://www.greenboutique.ro/mierea-manuka-miracolul-naturii.html .

Pentru toate aceste afectiuni consultati intotdeauna medicul inainte de a consuma mierea de Manuka.

 

Certificari Comvita

1. Comvita este licentiata cu numarul 1019 de UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association) de peste 18ani.

2. HACCP Certified (Certificate No: HCV21212 and FSAU13/8403).

3. New Zealand Ministry for Primary Industries (MPI) Registered Exporter.

4. Ministry for Primary Industries Risk Management Programmes (RMPs).

5. New Zealand Ministry of Health GMP Certificate.

6. Australian Therapeutic Goods Agency (TGA) GMP Certificate.