Graficisme by Horatiu Malaele&Adrian Dobre

Nu suntem o agentie de publicitate, nici macar o agentie de relatii publice.

Nu vindem campanii sau vise, ci doar facem ca ideile tale sa fie unice.

Si din lipsa de modestie va spunem ca avem si noi idei, unele foarte bune chiar.

In ziua de azi se cauta ALTCEVA, ceva DIFERIT, cu scop comercial fireste, dar care sa ofere consumatorului o perceptie extrasenzoriala a produsului, o experienta emotionala sau pur si simplu sa-i provoace un imbold.

Graficisme este un concept destinat celor interesati de solutii sau propuneri creative, unice, diferite dar in special ARTISTICE in ceea ce priveste design-ul graphic pentru print si tipografie/evenimente speciale/design-ul de ambalaj/logo/identitate vizuala.

In dorinta de valorifica relatiile noastre de prietenie cu mari artisti, genii in ale tehnologiei, talente native precum si de a maximiza experienta noastra in creatie si productie tipografica am initiat un proiect de creatie grafica artistica si ne dorim sa urmeze si altele.

Primul nostru proiect este in desfasurare, in colaborare cu artistul Horatiu Malaele. Pentru cei care isi doresc semnatura artistului sau pur si simplu un concept grafic elitist, in cazul in care nu ne-ati contactat speram ca va ganditi sa ne acordati o sansa.

Atuu-ul nostru il reprezinta oamenii cu care lucram – maestrul Horatiu Malaele precum si artisti tineri, freelanceri, oameni talentati in ale desenului, picturii, sculpturii, arhitecturii, fotografiei, design-ului grafic, artei digitale.

In cazul in care aveti deja idei, noi le putem contura, colora, schimba sau putem veni cu idei noi mai bune, eventual originale si neaparat geniale.

Pentru informatii si detalii, persoana de contact:

Andreea Greavu

Project Manager

Tel:+4 021 311 53 03

Email: andreea@graficisme.com

Web: www.pointmax.eu

Blog: www.printblog.pointmax.eu/