Gradinita Emel – Gradinita cu programa creativa pentru pitici intre 2 si 7 ani

Gradinita “Emel“ este amplasata intr-o zona usor accesibilă din Bd. Stefan cel Mare sau Lacul Tei, intr-o locatie eleganta si linistita, conceputa special in acest scop.
Copiii pot desfasura aici numeroase activitati creative, fiind in permanenta sub atenta supraveghere a unor cadre didactice calificate, cu experienta in educatia prescolara.

Copiii descopera in mod natural lucrurile din jur desenand, dansand sau cantand. Gradinita Emel, in completarea programei educationale a Ministerului Educatiei, isi propune sa cultive inclinatiile naturale ale copiilor si sa ii ghideze in pornirea lor fireasca de a cunoaste lumea inconjuratoare. Desenul, dansul si muzica sunt pentru ei tot atatea moduri de a descoperi lumea.
Fiecare copil e un artist innascut. Alaturi de profesori specializati, prin cursuri de muzica, desen, dans si sport, copiii vor descoperi ceea ce stiu deja: lumea e un spectacol in care ei sunt niste mari artisti.
Toate activitatile propuse copiilor au ca scop fundamental dezvoltarea capacitatilor lor fizice si psihice.

Gradinita Emel se adresează copiilor cu varsta intre 20 luni si 7 ani, acestia fiind repartizati in grupe, in functie de varsta. Inscrierile sunt acceptate pe intreg parcursul anului scolar.

“Suntem constienti ca fiecare copil are propria lui lume care se cere explorata cu multa, multa rabdare, imaginatie si creativitate. Lumea lui se naste si creste o data cu el, iar noi ne propunem ca in fiecare zi sa-l ajutam sa descopere cate putin din lumea lui cea noua, care se naste chiar sub ochii nostri. Lumea lui proprie, formata din dorinte si vise unice. Pentru mine, ca parinte si educator, este cea mai mare recompensa si cel mai fascinant spectacol”, afirma Alina Vasile, director general.

Programul educativ include: limba engleza intensiv prin metoda Jolly Phonics, lectii de actorie, balet si pictura cu profesori specializati, precum si lectii de bune maniere si gastronomie.

Ritmul activitatilor de invatare si intreaga organigrama a gradinitei (spatiul, organizarea si succesiunea activitatilor) urmaresc stimularea intelectului celor mici si pregatirea in mod natural pentru viitoarea lor scolarizare.

Nevoia de dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copiilor, precum si dorinta de a fructifica aceasta perioada favorabila asimilării deprinderilor artistice, fac din Gradinita Emel un loc ideal pentru evolutia unui copil modern si pregatit pentru provocarile mileniului al III-lea.

Pentru mai multe informatii, accesati: www.gradinitaemel.ro.
Contact: Alina Vasile, director general, mobil: 0721 298 210.