GPS Tracking – solutia ideala de reducere a costurilor pe timp de criza

Costul intretinerii flotei de autovehicule devine din ce in ce mai greu de suportat pe timp de criza? Productivitatea scazuta a flotei nu acopera costurile generate de functionarea acesteia?

Daca raspunsul la aceste intrebari este pozitiv, atunci rezolvarea acestor probleme este un serviciu de monitorizare a vehiculelor prin GPS.

Sistemele de urmarire prin GPS a vehiculelor, cunoscute si sub numele de sisteme GPS Tracking, si-au dovedit eficienta pe piata de mai bine de 10 ani,contribuind semnificativ la elaborarea celor mai bune solutii de monitorizare a flotei si de reducere a costurilor.

Solutia ofera posibilitatea de monitorizare in timp real a fiecarui autovehicul 24h / 24, 7 zile / 7 si furnizarea unui set complet de informatii despre starea autovehicului (viteza, locatie, combustibil) cu ajutorul sistemului de rapoarte. Indiferent de numarul de vehicule pe care il administrati, GPS Tracking va ajuta sa obtineti un control permanent asupra flotei dumneavoastra si o reducere semnificativa a costurilor de intretinere.

Prin implementarea acestui sistem, atitudinea si comportamentul soferilor se vor schimba radical: nu vor mai exista abateri de la rute, consum nejustificat de carburant sau kilometri parcursi in afara orarului de lucru. Astfel, GPS Tracking reduce uzura prematura a masinii si consumul de carburant cu pana la 30%, monitorizeaza autovehiculelor prin intermediul unui set de harti digitale detaliate, eficientizeaza activitatea firmei si creste productivitatea.

Cu GPS Tracking, s-a demonstrat ca amortizarea investitiei se face foarte repede, datorita reducerii costurilor cu transportul si a cresterii eficientei administrarii autovehiculelor.

Pe piata din Romania, unul dintre jucatorii importanti in domeniul monitorizarii prin GPS a vehiculelor este Nexus Electronics, o firma din Bucuresti, cu o experienta de peste 2 ani in domeniu. Solutia propusa are denumirea de Nexus GPS Tracking, un sistem stabil si complet, la un pret competitiv, ce poate fi adaptat la nevoile clientului si la cerintele pietei, prin combinarea eficienta a functiilor sale de management si monitorizare GPS.

Pentru mai multe informatii legate de acest sistem, puteti accesa www.gpstracking.ro sau contacta la support@gpstracking.ro .