gps-auto.ro – Castigator la Gala Premiilor e-Commerce 2009

logo_gps-auto
www.gps-auto.ro, magazinul online al AROBS Transilvania Software, s-a clasat pe primul loc la categoria Special/Sezonier la Gala Premiilor e-Commerce 2009, desfasurata marti, 20 octombrie 2009, in prezenta unui public format din reprezentanti ai magazinelor inscrise, specialisti in domeniu, internauti pasionati de comertul online.

Gala Premiilor e-Commerce este singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv comertului electronic. La cea de-a IV-a editie, s-au inscris peste 60 de magazine din spatiul .ro, care s-au supus unor criterii de jurizare deosebit de complexe. Magazinele acceptate in competitie au trebuit sa dovedeasca faptul ca respecta principiile de bune practici in e-commerce si contribuie permanent la dezvoltarea unui mediu online bazat pe respect si fair-play, devenind astfel “Magazine atestate GpeC”.

www.gps-auto.ro se afla la prima participare intr-o competitie de acest gen iar eforturile echipei care se afla in spatele acestui proiect au fost rasplatite. Locul 1 obtinut la categoria Special/Sezonier demonstreaza atentia deosebita acordata clientilor magazinului, pornind de la lansarea comenzii pana la livrarea produsului comandat la domiciliu. Echipa gps-auto.ro este pregatita permanent sa ofere asistenta si consultanta tehnica de specialitate clientilor nehotarati.

www.gps-auto.ro este dedicat sistemelor de navigatie GPS si smartphone-urilor cu GPS, in portofoliul de produse gasindu-se cele mai cunoscute branduri de pe piata (Smailo, Mio, Glofiish, TomTom, garmin, NavRoad, HTC, Apple). Lansat in mediul online in 2006, magazinul online a avut parte de cateva imbunatatiri majore la inceputul acestui an: modificarea designului, schimbarea platformei de e-commerce, inlocuirea furnizorului de servicii logistice.