Gomajul, baza frumusetii pielii

Femeile au devenit din ce in ce mai preocupate de folosirea unei creme adecvate pentru hidratarea si refacerea pielii. Insa ceea ce putine femei stiu este ca baza frumusetii nu consta doar in aplicarea cremei potrivite, ci si in curatarea in profunzime a pielii.

Gomajul este un procedeu cosmetic de care pielea nu se poate lipsi si se refera la indeparterea celulelor moarte care se acumuleaza in timp pe suprafata pielii. El trebuie efectuat atat pe fata, cat si pe corp, astfel pielea devine mai supla si se regenereaza mai usor. De asemenea, in urma efectuarii gomajului cremele de intretinere sau hidratare actioneaza mult mai bine asupra pielii.
Exista multe metode traditionale de gomaj, cum ar fi taratele de grau combinate cu ceai de musetel. Desi aceste metode curata bine pielea, exista riscul ca ele sa provoace iritatii. Cel mai indicat este sa folositi produse profesionale de gomaj – cum este gomajul marin de la Ecovital. Il puteti comanda online din magazinul www.ProfesionalCosmetics.ro la un pret de 88 lei. Acest produs curata si hidrateaza pielea si este recomandat mai ales persoanelor cu piele sensibila. Gomajul marin de la Ecovital este foarte bun si pentru maini, deoarece pielea din aceasta zona este constant expusa factorilor de mediu si are nevoie de o ingrijire intensiva.
Gomajul trebuie efectuat o data pe saptamana, pe intregul corp. Primele efecte ale refacerii pielii se pot observa devreme, intre prima si a doua utilizare.