Golf Variant – In stil mare

Redefineste notiunea de „mare”.
Imediat ce veti face cunostinta cu Golf Variant, veti atribui o noua definitie notiunii de „mare“. Noii dumneavoastra parametrii vor fi: stil, actualitate, spatiu liber, energie si siguranta. Deoarece, dinamicul si elegantul combi, convinge atat prin oferta generoasa de spatiu, cat si si prin eficienta, calitate excelenta si prin faptul ca isi mentine valoarea in timp.

Linia dinamica: impresionanta.
Deja de la o prima privire, Golf Variant promite, incepand chiar cu exteriorul, o dinamica deosebita a condusului: atat datorita modernelor jante de aliaj de 16 toli, a lamelelor grilei radiatorului accentuate in mod deosebit, a barelor de suport plafon, cat si datorita armonioaselor sale proportii de ansamblu. Incepand cu varianta de dotare Comfortline, insertiile cromate confera accente cu stil deosebit.

Carisma sa: stralucitoare.
Golf Variant este mai mult decat doar placut la vedere: deoarece combina siguranta cu design-ul atragator. Dovada sunt farurile cu halogen (incl. lumina de zi) si luminile de semnalizare, pozitionate impreuna in blocul optic cu geam transparent. Carcasele sunt realizate din material negru stralucitor, iar incepand cu nivelul de dotare Highline, proiectoarele de ceata (incl. lumina adaptiva statica) sunt fixate in ornamente cromate.

Inovatiile sale: extraordinare.
In interiorul lui Golf Variant va asteapta o multime de elemente de dotare specifice noii familii Golf: alaturi de variantele noi de design si de tapiterii, incepand cu stofa si pana la Alcantara, au fost optimizate si variantele de volan cu trei spite. Instrumentele de bord sunt iluminate, ca si la Golf, cu lumina de culoare alba. Un efect de rafinament deosebit este obtinut prin inelele cromate ale instrumentelor de bord si ale gurilor de ventilatie, precum si prin numeroasele elemente de decor – iar toate acestea sunt perfect puse in scena: multumita trapei panoramice actionate electric (optional).

Statornicia sa: remarcabila.
Stilul este o arta. Mentinerea stilului este o stiinta. Pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati deosebit de mult timp de Golf Variant, caroseria sa nu este doar zincata, ci golurile acesteia sunt suplimentar consevate cu o pelicula de ceara la cald pentru o durabilitate indelungata. Conservarea pentru protectie indelungata a scutului inferior si a spatiului pentru roti, precum si mastile din material plastic la spatiul rotilor fata si spate, conduc la o si mai indelungata statornicie a variantei combi.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi