GoldenDeals.ro a ajutat utilizatorii sa economiseasca peste 1 milion de lei

Site-ul de oferte zilnice GoldenDeals.ro a economisit primul milion de lei pentru membrii inregistrati pe site, in numai o luna si jumatate de la lansare.

Pana in prezent, s-au achizitionat  peste 13.000 de cupoane, cu valori finale cuprinse intre 1 si 390 RON. Pentru unele oferte, cumparatorii au economisit chiar si 1600 RON.

Din toata gama de oferte, cele mai populare au fost cele de infrumusetare, alaturi de cele de petrecere a timpului liber (arene laser-tag, biliard).

GoldenDeals.ro promoveaza zilnic doua oferte cu un discount semnificativ fata de pretul de lista. Amberle oferte  devin active la intrunirea unui numar minim de cumparatori. Ofertele sunt, de regula, locale si pot fi achizitionate online. Dupa achizitie, cumparatorii primesc un cupon pe care trebuie sa  foloseasca pentru a beneficia de serviciul achizitionat.

GoldenDeals.ro s-a lansat pe 26 octombrie si face parte din grupul Global Finance. GoldenDeals este lider de piata in Grecia, unde a obtinut Ermis Gold Award si ajutat cumparatorii sa economiseasca peste 11 milioane de euro pana in prezent. Echipa Golden Deals este formata din specialisti in domeniul online, fiind condusa de George Hadjigeorgiou, fostul director general al Yahoo! – EU Communication & Social Media.