GMC

GOLDEN MONDIAL CORPORATION

 

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti,  22 februarie 2010

 

GOLDEN MONDIAL CORPORATION www.goldenromania.ro a devenit partener cu CPE in cadrul web site-ului dedicat actiunilor initiate de Centrul de Parteneriat pentru Egalitate in colaborare cu Fondul Social European.

Astfel notam participarea GMC Romania la Seminariul desfasurat in perioada 11-12 decembrie 2009 la Bucuresti, Hotel Minerva, parte a actiunii de Dezvoltare a Resurselor Umane prin Programul Operational Sectorial 2007-2013 cofinantat din Fondul Social European.

Prin reprezentantul Simona Simionescu – Manager HR, GMC Romania a fost selectata intre companiile eligibile din raza Bucuresti/Ilfov beneficiare de formare si consultanta in WLB(Work Life Balance).

Cursul numit “Cum sa dezvolti si sa implementezi programe de work-life balance in compania ta !” din cadrul proiectului “Fii family friendly ! Formare si consultanta pentru companiile din Bucuresti si Ilfov” initiat de CPE in asociere cu Fundacion Mujeres – Spania, consultantul GMC Romania a primit competenta in tematici, metode de implementare si dezvoltare a programelor WLB pentru organizatii si companii client.

SIMONA SIMIONESCU

PR Manager

Tel. 0748.988.255

E-mail : office_simona@yahoo.com