GMC ROMANIA

GOLDEN MONDIAL CORPORATION

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti,  aprilie 2011

GMC Romania continua seria participarilor la evenimente specifice care au in centrul atentiei anteprenoriatul, astfel ca in aprilie 2011 a luat parte la conferinta « ANTEPRENOR IN FAMILIE » editia a V-a, eveniment desfasurat la The Ark Bucuresti, organizat de Money si The Group.

Emisiunea “Antreprenor” proiect al Money difuzata la The Money Chanel scoate in fata figurile din mediul de afaceri iar platforma online si revista de business organizatoare reunesc intreprinzatorii comunitatii de business din Romania.

Evenimentul a constituit pentru GMC Romania, expunerea la politicile de succesiune in antreprenoriat, tentinte ale antreprenoriatului romanesc manifestate in zona transmisiilor de familie. Au fost clarificate aspecte legate de anumite modele de business din Europa, transmiterea valorilor intre generatii, investitia in educatia antreprenorilor, apetitul manifestat natural pentru business dar si provocarile existente in managementul autohton.

GMC Romania prin specialistii sai si platforma online www.goldenromania.ro continua traditia parteneriatelor de succes fiind activa in zona de business profesionist.

SIMONA SIMIONESCU

PR Manager

Tel. 0744111417

E-mail : office@goldenromania.ro