GMC ROMANIA

GOLDEN MONDIAL CORPORATION

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti, ianuarie 2010

 

GMC Romania este o companie specializata in prezentarea oportunitatilor de investitii in tarile UE. Serviciile companiei se adreseaza atat investitorilor ce sunt consiliati cu privire la afacerile listate pe site-ul www.goldenromania.ro precum si dezvoltatorilor ce doresc sa se faca cunoscuti la un nivel mai larg decat cel national. Compania dispune de mijloace de analiza si studii de piata in scopul identificarii afacerilor ce reprezinta potential in vederea achizitiei, acordand consultanta de specialitate in managementul afacerilor, cu oferirea de solutii business-to-business corelate cu nevoile si stadiul economic de dezvoltare al afacerii.

Portalul www.goldenromania.ro ofera posibilitatea gratuita de promovare si comunicare a afacerilor cat si pe site-urile partenere. Afacerile listate pentru vanzare pot fi in etape diferite ale ciclului economic, aspect dictat de conjunctura din piata, mediu sau de factorii interni specifici. Serviciile GMC Romania asigura medierea intre vanzatorul si cumparatorul afacerilor la solicitarea partilor implicate. GMC Romania isi rezerva identificarea in piata a afacerilor ce reprezinta interes in vederea tranzactionarii. Adeziunea postarii initiale pe site-ul www.goldenromania.ro apartine clientilor.

Confidentialitatea oferita de reprezentantii GMC Romania constituie o garantie in procesul de negociere ce precede tranzactionarea afacerilor sau in oferirea asistentei legata de business. Instrumentele de diagnostic organizational folosite si analiza elementelor structurale ale afacerii (domeniul de activitate, cifra de afaceri, rentabilitatea), fac obiectul expertizei specialistilor GMC Romania completand procesul de vanzare spre beneficiul clientilor.

SIMONA SIMIONESCU

PR Manager

Tel. 0744111417

E-mail : office@goldenromania.ro