GLAM ROCK – “THE COUTURIER OF HORLOGERIE” ANUNTA COLECTIA SMALTO

CULORILE PRIMAVERII SE IMPLETESC CU MAIESTRIA SMALTO

Bucuresti, 29.04.2009 – AVIS DREAM, in calitate de unic reprezentant in Romania al marcii de ceasuri elvetiene GLAM ROCK, anunta lansarea cu ocazia expozitiei Basel 2009, a colectiei SMALTO. Asa cum este deja in ton cu brandul, SMALTO este in pas cu ultimele tendinte din lumea modei, cu accente subtile de culori desenate manual in smalt pe carcasele interschimbabile ale ceasurilor.

Noua colectie SMALTO presupune o constructie cu o matrita de mare precizie, cu spatii pentru un design precis, menite sa cuprinda fiecare culoare intr-un anume model. Fiecare aplicare a culorii se face manual, cu o mare atentie asupra detaliilor. “Artistilor italieni le sunt necesari ani buni pentru a invata cum sa perfectioneze procesul de smaltuire,” explica Enrico Margaritelli, CEO Glam Rock. “Chiar daca tehnologia moderna a facut mai rapide anumite aspecte ale productiei, inca mai sunt necesare mana si ochiul experimentat al unui artist mestesugar pentru a fi realizate”.

Altadata privit ca un proces bijutier si artististic rezervat doar nobilimii, Glam Rock a reimaginat stilul modei de ieri pentru a fi contemporan si vesnic. Colectia SMALTO 2009 este disponibila in varianta cronograf sau normala, cu carcase din otel sau aur, accentuate cu modele de culoare desenate manual. Curelele colectiei SMALTO se regasesc intr-o gama de matase sintetica (“techno silk”) de culoare alba si neagra sau bratara din otel.

Despre ceasurile Glam Rock
Infiintata in 2005, compania este specializata in ceasuri de lux, cu o functionalitate unica, patentata si un stil impecabil. Sic si sofisticate, ceasurile Glam Rock sunt toate “swiss-made”. Curelele si carcasele intotdeauna in ton cu moda sunt manufacturate folosind materiale de cea mai buna calitate, incluzand titanul, aurul de 18 k, diamantele, piei naturale, exotice si tesaturi din Franta si Italia.

Incepand cu luna martie 2009, ceasurile GLAM ROCK pot fi achizitionate si din Romania numai din locatii exclusive din Bucuresti si din tara.