Gipsy Kings sarbatoresc Ziua Internationala a Romilor!

„De mai bine de 30 de ani, in fiecare an, pe 8 aprilie sarbatorim si noi alaturi de milioane de oameni Ziua Internationala a Romilor. Anul acesta o sarbatorim in Romania, alaturi de fani si de comunitatea de romi. Intrucat cu fiecare ocazie aparuta ne dorim sa oferim o seara speciala celor mai putin norocosi decat noi, am rugat organizatorii sa ofere cateva bilete comunitatii romilor din Romania’’, au declarat membrii Gipsy Kings!

 

La cererea expresa a membrilor Gipsy Kings, organizatorii au oferit azi gratuit, 50 bilete la concertul Gipsy Kings din 9 aprilie de la Sala Palatului, comunitatii romilor din Romania!

 

Concertul de sambata 9 aprilie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20.00 si face parte din „Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”, turneu ce a inceput in 2010 in Los Angeles, urmand sa se incheie in mai anul acesta, la Budapesta. Trupa Latin Express va fi cea care va deschide show-ul Gipsy Kings!

 

Pe cei ce doresc sa fredoneze live impreuna cu Gipsy Kings hituri celebre precum Bamboleo, Djobi Djoba sau Volare, ii sfatuim sa se grabeasca, in acest moment fiind disponibile un numar total de 300 bilete la patru categorii de pret.

 

Au mai ramas bilete la urmatoarele preturi:

– 150 lei

– 200 lei

– 250 lei

– 300 lei – Categoria VIP

 

Biletele se gasesc la Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO.

 

~~Concertul Gipsy Kings este organizat de Project Events in colaborare cu Asociatia Partida Romilor „Pro-Europa”, va avea loc pe 9 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”!~~

 

Concertul Gipsy Kings un eveniment sustinut de Magic FM, Click, Adevarul, Adevarul de Seara, Sapte Seri, Bucharest NightLife, AgentiaDePresaMondena.com, eMulte.ro, BucharestHerald.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Port.ro, Eva.ro, Ziare.com, HotCity.ro, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, WideScreen Media, Unirea Shopping Center, Carpat Guard si Spard Team!