Gipsy Kings au adus la Bucuresti gipsy fiesta!

Sambata seara a avut loc la Sala Palatului recitalul celor de la Gipsy Kings! Seara a inceput cu show-ul celor de la Latin Express, „copiii mai mici” ai genului latino! Alex Rubio impreuna cu colegii sai au deschis seara latino, cu piese precum „Cred ca m-am indragostit”, „Danseaza pentru mine”, „Viento de tu corazon”, „Sueno”…sub privirile fostului coleg de trupa, Pepe, ce a avut grija sa achizitioneze cele mai bune locuri pentru el si prietenii sai, aflandu-se in primul rand al salii! Tot Pepe a fost cel care a dat tonul distractiei! Acesta a uitat de certurile cu Oana Zavoranu si s-a simtit bine, cantand si dansand alaturi de prietenii sai de la Latin Express iar mai apoi alaturi de idolii de la Gipsy Kings!

Dupa show-ul celor de la Latin Express si-au facut aparitia pe scena „regii tigani”, cei mai cunoscuti si mai talentati romi din lume! Gipsy Kings au urcat pe scena in aplauzele a peste 4000 de oameni, salutand publicul in limba romana! Prima piesa pe care au interpretat-o a fost „Djobi Djoba”. In ciuda faptului ca romanii sunt un popor latin, si-au aratat mai greu apartenenta la aceasta origine…la inceput oamenii au fost putin timizi…dar apoi s-au lasat purtati de ritm, au cantat si au dansat pana la sfarsitul concertului! Piesa „Amor Amor” i-a emotionat pe romani; toti cei 4000 de oameni prezenti in sala s-au ridicat de pe scaune si au aplaudat indelung! Incet incet…acest concert s-a transformat intr-o mare petrecere, audienta fiind extaziata de ritmurile latino pline de savoare nomada, pasiune si culoare! Pe parcursul intregului concert, in diferite colturi ale salii zeci de perechi  dansau dupa ritmurile latino cantate de catre artisti! In scurt timp, tot ceea ce fusese un concert s-a transformat intr-o „gipsy fiesta”…pe scaun ramanand poate doar cei mai morocanosi sau mai linistiti dintre spectatori!

„Regii” au cantat si piese mai vechi, hit-uri consacrate, dar si piese mai noi. Pe tot parcursul concertului, publicul a primit multumiri de la solisti atat in limba franceza, engleza cat si spaniola. Un moment savurat de public a fost si acela in care fiecare dintre instrumentisti a oferit cateva acorduri solo! Columbianul Rodolfo Pacheco a facut deliciul publicului: percutionistul a indemnat audienta sa imite sunetele facute de el, ba chiar mai mult, i-a prezentat pe membrii trupei Gipsy Kings intr-un mod mai special, publicul interactionand foarte bine cu artistul…cei din sala fiind ecoul ce se auzea in urma prezentarii facute de catre carismaticul columbian!

 

Din randul intai al salii, Pepe i-a acompaniat pe cei de la Gipsy Kings, batand din palme si cantand! Punctul culminant al petrecerii a fost momentul in care Gipsy Kings au cantat piesa „Volare”, cele patru mii de oameni din Sala Palatului fredonand fiecare vers impreuna cu artistii! In jurul orei 22.30 a sosit momentul in care Gipsy Kings trebuiau sa iasa de pe scena. Dar publicul nu era pregatit sa-si ia la revedere de la legendarii romi. Audienta a aplaudat si a scandat numele piesei „Bamboleo” pana cand artistii s-au intors pe scena. Au cantat piesa ceruta, acompaniati de catre cei din sala iar apoi au iesit de pe scena asa cum au intrat: in ropote de aplauze!

 

„Au fost minunati! I-am facut o surpriza sotiei mele, cumparand bilete la acest concert si mi-a multumit toata seara. De mult nu ne-am mai simtit asa bine! Nu cred ca e om care sa nu le stie piesele sau sa nu aiba acasa un CD cu ei! A fost un concert minunat!” a declarat la iesirea din sala un spectator incantat.

 

~~Concertul Gipsy Kings a fost organizat de Project Events in colaborare cu Asociatia Partida Romilor „Pro-Europa”, si a avut loc pe 9 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul mentionat a facut parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”!~~

 

Concertul Gipsy Kings a fost un eveniment sustinut de Magic FM, Click, Adevarul, Adevarul de Seara, Sapte Seri, Bucharest NightLife, AgentiaDePresaMondena.com, eMulte.ro, BucharestHerald.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Port.ro, Eva.ro, Ziare.com, HotCity.ro, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, WideScreen Media, Unirea Shopping Center, Carpat Guard si Spard Team!

 

http://www.youtube.com/watch?v=9jlPf63s0GA

http://www.youtube.com/watch?v=ugmCQ5_bGSs

http://www.youtube.com/watch?v=1dVOQgjJ7Wg&feature=related