Gift Voucher My House – Cadoul perfect, pentru persoane speciale

O rama din argint sau argintata, o vaza, un tête-à– tête de cescute din portelan, sau poate un inel, un colier..sau de ce nu, o pereche de cercei?

Cadoul perfect este aproape imposibil de gasit.  Care sunt sansele ca obiectul ales sa fie si cel la care visa persoana care il primeste? Cu Gift Voucher-ul My House, aveti garantia ca persoana speciala din viata dumneavoastra primeste exact ce si-a dorit, pentru ca, pana la urma, fiecare dintre noi stie cel mai  bine ce i se potriveste..lui.

Astfel, alegerea cadoului nu mai este o povara. Tot ce va ramane de facut este sa achizitionati un Gift Voucher de la showroom-ul My House din Calea Dorobantilor 168, sau sa il solicitati online, pe www.myhousecult.ro/Contact, sa il completati si sa il oferiti in dar, avand garantia ca ati oferit un cadou cu adevarat exclusivist.

Detinatorii Gift Voucher-ului My House pot achizitiona, in termen de o luna, orice obiect sau bijuterie din colectiile Rosenthal, Rosenthal Versace, Christofle, Lalique, Hermès, Saint Louis, Puiforcat Robbe&Berking sau WMF.