Gentlecare.ro – primul magazin online pentru cele care au infruntat o mastectomie

Prin linia diversificata de produse GentleCare.ro este capabil  sa raspunda nevoilor variate ale femeilor de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie.

GentleCare.ro este  magazinul in care doamnele si domnisoarele gasesc  produse ce pot defini notiunile de calitate si  confort pentru a putea relua o viata normala.

GentleCare.ro vrea sa reintregeasca  nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.

Protezele de san, accesoriile acestora, lenjeria speciala, atat cea de zi cu zi, cat si costumele de baie sunt realizate de cei mai buni specialisti in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse.

Nu ezitati sa contactati Gentlecare.ro la numarul de telefon 0372681010 sau prin email contact@gentlecare.ro. Operatorii Gentlecare.ro sunt disponibili de luni pana duminica intre orele 09.00 – 21.00. De asemenea, dati un like pe Facebook pentru GentleCare.

Cu empatie si dorinta de a dezvolta  legaturi pe termen lung, GentleCare.ro aspira sa castige loialitatea clientelor sale.