Genius Nutrition: INTRA-HD

NOUL INTRA-HD de la Genius Nutrition

Protein Outlet: Cele mai mici preturi, intr-un singur loc!

 

INTRA-HD™ este absolut o noua generatie de intra-workout si carb loading al carei scop este  stoparea eficienta a catabolismului, cresterea  masei  musculare fara grasime , oferirea unei  recuperari si performante de un alt nivel.
INTRA-HD™ are la baza cel mai avansat si nou carbohidrat din lumea suplimentelor: HDP-Carbâ„¢ (Generation R5), care are masa moleculara de 1.55 ori mai mare decat waxy maize si un indice glicemic mai mic decat orice alt tip de carbohidrat existent in lume. HDP-Carbâ„¢ datorita masei moleculare de 2.200.500 daltons are o digestie extrem de rapida. HDP-Carbâ„¢ ofera o golire gastrica extrem de rapida, o reumplere a muschilor cu glicogen si o incarcare cu energie fara efecte negative care provin de la alte tipuri de carbohidrati. Urmatoarea parte a succesului consta, in capacitatea HDP-Carbâ„¢ de a mari consumul de energie in starea de repaus cu 70% mai mult si creÈ™te cantitatea de calorii arse din grasime. Datorita acestui lucru, e un carbohidrat perfect termogenic. De asemenea  HDP-Carbâ„¢ scade hormonul numit “glucose-dependent insulinotropic polypeptide”, cel care sporeste acumularea de grasime si scade metabolismul. Genius Nutrition foloseste cea mai superioara sursa de combustibil care stimuleaza utilizarea de grasime, precum si creste consumul de calorii cand te odihnesti.
INTRA-HD™ contine si cei mai importanti nutrienti si plante cheie pentru a oferi un sprijin cu adevarat antrenamentelor hardcore.

+  HMB & Leucine  – stopeaza catabolismul muscular, grabeste recuperarea si sprijina rezistenta.

+  Alpha Lipoic Acid, L-Carnitine, N-Acetyl L-Carnitine, Ribose  – pentru o incarcare si mai efficient a muschiilor cu glicogen si de asemenea maximizeaza efectul ”glycogen sparing”.

+  Beta-Alanina si Citrulina  – creste semnificativ anduranta, pomparea in timpul antrenamentului si nivelul de N.O avand ca rezultat mai mult oxigen si nutrienti care vor ajunge in muschi (Vezi si produsele din categoria Pre-Workout)

+  Extractul din Vitis Vinifera  – contine polifenoli si bioflavonoide puternice, care asigura de 50 de ori mai multa protectie antioxidanta decat vitamina C, inclusiv actiune antiinflamatoare si de protecÅ£ie a radicalilor liberi.

+  Coq-10, vitamin C  – Ajuta la eliminarea radicalilor liberi si ofera un suport cardiovascular in timpul antrenamentului (vezi si produsele din categoria Vitamine si Minerale)

+  Apa de cocos organica deshidrata prin congelare  – In timpul antrenamentului, e absolut necesar o re-hidratare cu electroliti, din acest motiv avem in INTRA-HD cea mai potenta si buna sursa naturala  de electroliti.

+  Panax quinquefolius  & Korean Ginseng  – ajuta la cresterea fortei, a capacitatii de concentrare pentru a face conexiunea minte-muschi.

+  Inosine  – sprijina sistemul cardiovascular lucreaza din greu pentru a trimite oxigen catre muschii obositi.
Acest produs revolutionar tinteste spre traditionali carbohidrati cu glicogen, precum ON – Glycomaze

Glycomaize este un produs pentru refacerea rezervelor de glicogen din muschi. Contine un complex de carbohidrati cu asimilare rapida si lenta pentru a putea fi absorbiti cat mai repede de catre muschi si eliberand energie pe o durata cat mai lunga.
Contine enzime digestive pentru o mai buna asimilare.