Gemstones Bijou iti da bijuteria gratis – intra in concurs!

Timisoara, Romania – 18 iulie 2011 – Gemstones Bijou a dat startul la concurs! Premiul castigatorului consta intr-un pandantiv cu lant din aur galben, cu diamante, a caror frumusete nu o poti nega.

Concursul se desfasoara la nivel national in perioada 18 iulie – 18 august 2011, iar regulamentul acestuia este disponibil pe gemstones.ro. Cumpara orice produs din magazinul online Gemstones Bijou, bifeaza ca esti de acord sa te inscrii in concurs si intri in cursa pentru un premiu rafinat.

Castigatorul va fi ales pe data de 19 august. Detaliile bijuteriei pot fi gasite si pe gemsontes.ro, cautand in catalog codul P425. Orice persoana care are cel putin 18 ani si locuieste pe teritoriul Romaniei poate participa la concurs.

Cumpara orice bijuterie din magazinul online gemstones.ro si poti castiga un minuntat pandantiv cu diamante, elegant, usor transformabil intr-un cadou romantic! De ce sa faci cadou o bijuterie, cand poti oferi doua, la pretul unuia?

Da clic aici pentru a citi regulamentul concursului.

Despre Gemstones Bijou
Gemstones Bijou ofera bijuterii sofisticate, rafinate, care nu depind de moda si nu au varsta. Bijuteriile pot fi gasite la magazinele din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, sau pe gemstones.ro.
Telefon: 0730330929
Email: serviciul.clienti@gemstones.ro