Gasesti teava rectangulara la preturi fantastice de sezon!

Oferta zilei: Teava rectangulara la preturi unice doar la Mesteru Manole

Printre materiale de constructie isi gaseste locul si teava rectangulara la preturi de sezon doar acum. Una dintre caracteristicile care o scot in evidenta este forma tubulara specifica a acesteia. Astfel ca tevile rectangulare se deosebesc de acele tevi ce se gasesc sub forma circulara. Forma acesteia ii mai confera un nume acestui material, si anume profil patrat.

teava rectangulara la preturi

Este foarte des intalnita in structurile metalice deoarece este un material foarte rezistent care are capacitatea de a rezista la presiuni foarte mari. In functie de necesitatile proiectului, teava rectangulara poate fi achizitionata sub diferite grosimi.

In ce proiecte putem integra acest material?

Fiind un material considerat a fi versatil, teava rectangulara la preturi de sezon acum, poate fi integrata fara probleme in diverse tipuri de proiecte. Printre acestea se pot aminti si:

  • Proiectele ce sunt de mare amploare;
  • Proiectele din domeniul industriei agricole;
  • In infrastructura;
  • Dar si in acele proiecte individuale ce au dimensiuni mici.

Proprietati unice la fel ca pretul

Pe langa calitatile mentionate anterior, acest tip de teava mai prezinta o serie de alte proprietati. Asadar poate fi cu usurinta diferentiata de celelalte tipuri de teava. Una dintre cele mai importante proprietati ale acesteia este ca are o rezistenta foarte crescuta. Asadar pretul pe care il are teava rectangulara este unul potrivit, deoarece si calitatea acesteia este foarte crescuta.

Cand este folosita pentru proiectele de exterior, aceasta le confera acestora o buna stabilitate si duritate. Spre exemplu, de alte tipuri de tevi, aceasta are un mare avantaj cand este montata pe suprafete plane deoarece un necesita suport exterior pentru a putea fi montata cu usurinta de catre constructori.

Teava rectangulara la preturi de sezon, este apreciata si pentru rezistenta sa la presiuni mari, fapt care o face potrivita de integrat in structurile metalice. Mai mult de atat, aveti posibilitatea sa cumparati acest material in diverse grosimi.

Proprietatiile tevii rectangulare nu se opresc aici. Aceasta nu este apreciata doar datorita rezistentei acesteia, ci si datorita faptului ca este stabila si durabila. Dar mai mult de atat, puteti achizitiona acest tip de teava pentru urmatoarele motive:

Este foarte usor de montat pe suprafete plane caci nu are nevoie de suport exterior pentru a fi fixata. Acesta se poate fixa foarte usor prin prinderea directa a acesteia de suport.