Gaming-ul merge inspre Est (Europa)

NITHO, brand-ul italian producator de accesorii pentru jocuri video, comunica deschiderea unui nou branch international, NITHO ROMANIA, dupa SUA, Germania, tarile nordice, Italia, China si Hong Kong.
Europa de Est devine o piata din ce in ce mai performanta, cu o crestere constanta in sectorul jocurilor video sustinuta si de prezenta retailing-ului modern.

Populatia tanara, cu un nivel de trai in crestere este dispusa sa investesca in divertisment si jocuri video. In special in Romania, unde noul branch va avea sediul, posibilitatile de afaceri cresc din ce in ce mai mult si canalul de distributie este bine dezvoltat. Romania va fi baza operativa care se va ocupa de pietele din Balcani, multumita prezentei locale a oamenilor de vanzari si marketing care pot intalni cu usurinta retailerii si cerintele si asteptarile consumatorului final. NITHO ROMANIA va fi de asemenea si punctul de pornire pentru expansiunile care vor urma, in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Ceha, Slovacia, Rusia si tarile baltice.

NITHO a hotarat sa dezvolte afacerea si pe piata est-europeana, dupa ce si-a asigurat mai multe piete straine, cum ar fi Asia (cu distribuitori in India, Malaezia, Tailanda, Taiwan, Japonia si China), Africa (Africa de Sud), Orientul Mijlociu (parteneri UAE, Liban, Siria, Bahrain), America de Nord (SUA si Canada), America Latina (Chile, Argentina, Mexic), Australia, Noua Zeelanda, si desigur, Europa Vestica (Italia, Franta, Spania, Belgia, Germania, UK).

NITHO este un lider international pe piata accesoriilor de jocuri video, cu structuri de productie, cercetare, dezvoltare, logistica aflate in Orientul Indepartat. Compania a fost fondata de catre Franco Marinari Acciani, fost fondator si CEO al Teknos SPA (lider de piata intre anii 1991-2006 pe piata distributiei de accesorii gaming) si un grup de fosti manageri ai aceleiasi companii, cum ar fi Delia Gambone – administratie si logistica, Francesco Cafiero – vanzari, Gian Maria Brega – Marketing si PR, Jari Zenoardo – proiecte si productie si Lorenzo Parrella – Art Director si Designer.

Timp de 16 ani, acest grup de experti in accesorii pentru jocuri video au transfomat Teknos SPA in lider de piata in Italia, avand exclusivitate pentru accesorii gaming marca Logitech, Thrustmaster, Interact, Logic 3 si Coolermaster si multe altele. Nithoâ„¢ este proiectat in Italia si China de catre manageri italieni cu multa experienta in industria jocurilor video.

Nitho dezvolta produse originale si unice, concentrandu-se pe inovatie, cercetari de piata si feedback di partea consumatorilor, reusind in acest fel sa ofere accesorii compatibile cu toate consolele de pe piata si sa satisfaca cerintele atat ale jucatorilor pasionati, cat si cele ale jucatorilor ocazionali.

Nitho ofera cel mai bun rapot calitate/pret de pe piata fara compromisuri, atingand atat standardele europene cat si pe cele americane.

Punctele forte ale companiei NITHO sunt:

– Accesorii originale si inovative

– O gama completa capabila sa satisfaca toate nevoile

– Un mix de tehnologie si design italian la preturi competitive

– Evenimente si activitati de marketing in parteneriat cu cei mai importanti publisheri

– Linia directa de la producator la distribuitor, mentine preturile competitive

– Smart Line: o linie economica care poate concura cu brand-uri de categorie B

– “GLOCAL”: o strategie care reprezinta un mix intre prezenta globala si atentia pentru obiceiurile locale, atitudinea si piata fiecarei tari in care suntem prezenti (website dedicat, blog si catalog)

www.nitho.com

Informatii:

Alexandra Toderici

press@fspglobal.com

Tel. 0364710550

FSP Global S.r.l.

Piata Stefan Cel Mare, 4

400192 Cluj-Napoca