Galeriile Noblesse va prezinta CorteZARI – definitia rafinamentului

Galeriile Noblesse ne aduc in prim plan tendintele anului 2012 avand ca principal model brandul CorteZARI, pe care il reprezinta in exclusivitate in Romania. O definitie a luxului si elegantei, CorteZARI reuseste sa reinventeze stilul clasic intr-o maniera deosebita, caracterizandu-se prin mobila lucrata manual in lemn masiv, finisaje cu foita de aur, argint si alte detalii impresionante si autentice.

Brandul CorteZARI inseamna reprezentarea unui stil aparte – clasic, dar relaxat, glamour, dar simplu, romantic si plin de gratie, reusind sa creeze un ambient placut, ideal pentru intimitatea mult visata. Calitatea inalta a produselor plaseaza CorteZari in topul preferintelor pentru acest an – 2012 se arata a avea o slabiciune pentru caldura, rafinament si eleganta – ideea dominanta fiind cea de confort si relaxare.

CorteZARI se bazeaza pe interpretari actuale dupa modele consacrate de mobilier si prezinta o gama larga de produse pentru dining room, living si dormitoare. Chiar daca se remarca prin eleganta si are ca influente stilul clasic, decorul nu este deloc unul incarcat sau sobru si aceasta datorita designului cu linii unduioase, dar si datorita cromaticii si tapiteriilor folosite. Un plus de caldura il ofera corpurile de iluminat si obiectele de cristal si portelan ce se asorteaza perfect cu armonia compozitiei. Candelabrul masiv si abundent in detalii este un alt element care impresioneaza, avand rolul de a echilibra atmosfera atat prin design, cat si prin jocul de lumini si umbre pe care il creeaza.

Se remarca revenirea la grandoarea mobilierului nobil – multe incrustatii in lemn si tapiterii in culori palite sau pamantii. Mobilierul lucrat cu minutiozitate nu incarca atmosfera, ci ii confera un iz de rafinament, bazandu-se mai mult pe simplitate si confort decat pe un design inedit. “Procesele de fabricatie ale pieselor de mobilier CorteZARI sunt extrem de minutioase si traditia ce se transmite o data cu inovatia tehnologica face ca piesele sa fie adevarate capodopere. Produsele brandului CorteZARI se adreseaza celor care doresc un interior exclusivist, fie ca este vorba de stilul clasic autentic sau un clasic reinterpretat, cu influente moderne si accente glamour” declara Loredana Preda, manager general Galeriile Noblesse.

Nivelul acestor produse este un nivel mediu-inalt spre foarte inalt. Chiar daca principalul atribut al marcii CorteZARI este designul, “nu putem sa nu luam in considerare complexitatea finisajelor si valoarea pe care acestea o aduc originalitatii produselor – de la finisaje standard lacuite la finisaje in mai multe straturi, cu foita de aur si argint care se produc manual si necesita un timp indelungat de realizare” adauga Loredana Preda. Atmosfera generala este una calda, de confort, asigurata in principal prin esentele de lemn pretios si stereotomii care amintesc de clasic, in cromatici sobre si elegante.

Preturile produselor CorteZARI variaza de la unele accesibile si competitive (600 euro masutele clasice cu blat de sticla) pana la preturi mai ridicate (mesele inalte au preturi variind de la 2.000 la 6.000 euro, in functie de materialele folosite), ajungand pana la cele mai scumpe piese – dulapurile din lemn masiv (cu preturi intre 5.000 si 8.000 euro).

Pentru cei ce doresc o locuinta exclusivista, fie ca este vorba de un stil clasic autentic sau unul reinterpretat cu accente glamour si moderne, CorteZARI este alegerea potrivita – Galeriile Noblesse recomanda acest brand firilor artistice si iubitorilor bunului-gust si a elegantei!

Produsele CorteZARI pot fi achizitionate in Romania doar prin Galeriile Noblesse.

###

Galeriile Noblesse ofera o gama variata si completa de produse de inalta calitate pentru amenajarea oricarui interior clasic sau modern, atat pentru casa, cat si pentru hoteluri, restaurante sau office-uri. Importator direct din Italia, Spania, Franta, Anglia, Galeriile Noblesse au in portofoliu produse deosebite de la un nivel mediu-inalt, la branduri exclusiviste pentru mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare, placari de orice tip .

Va invitam pe toti cei care apreciati, dati valoare si sustineti bunul gust sa vizitati site-ul www.galeriilenoblesse.ro sau showroom-urile din Bucuresti si Bacau, unde puteti vedea piesele de mobilier si accesoriile visate. De asemenea, Galeriile Noblesse va pot oferi solutii deosebite, dintre cele mai profesioniste pentru proiectele dumneavoastra, prin serviciile de consultanta in amenajare si design interior.