Galeriile Noblesse continua inscrierile la cea de-a doua editie InSign Awards

Dupa succesul unei prime editii Insign Awards, Galeriile Noblesse a dat startul si in 2011 competitiei ce premiaza cele mai  reusite si rafinate proiecte de design interior. „Oscarul design-ului interior”, asa cum a fost denumita competitia, este o provocare pentru toti arhitectii ce activeaza in sfera design-ului interior, dar si o rampa de lansare pentru tinerele talente.

„Cea de-a doua editie Insign Awards isi propune sa continue succesul primei editii si sa adune cele mai bune lucrari de design interior realizate in 2010-2011. Competitia pastreaza si in acest an cele doua sectiuni dedicate specialistilor si tinerilor designeri si arhitecti, continuand astfel initiativa de a promova designul in toate formele sale” a precizat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Designerii pot inscrie in competitie cel mai reprezentativ proiect de amenajare interioara, indiferent de stilul abordat, pana la 1 Noiembrie 2011 la adresa www.insign.ro. Premiile vor fi si la aceasta editie numeroase, constand intr-o  vacanta de neuitat in Italia pentru marii castigatori, precum si numeroase surprize.

InSign by Galeriile Noblesse pune la dispozitia clientilor si o platforma complexa www.insign.ro, fiind locul de intalnire virtuala atat al profesionistilor cat si al iubitorilor de design, degustatori de creativitate si originalitate. Insign Concept Store precum si showroom-urile Galeriile Noblesse ii asteapta pe toti pasionatii de arta si design si lanseaza o noua invitatie profesionistilor pentru a-i sustine in crearea unor ambiente cu totul speciale.

 

Contact: www.galeriilenoblesse.ro

www.insign.ro