Gala TOPMEDICI 2011

 

 

 

 

Consiliul Consultativ a selectat laureaţii

 De Ziua Mondială a Sănătăţii, pe 7 aprilie 2011, Consiliul Consultativ s-a reunit pentru a selecta premianţii celei de-a treia ediţii a Galei TOPMEDICI. Reuniunea a avut loc la Hotel Intercontinental din Bucureşti.

„Pentru ca manifestarea să aibă girul competenţei în domeniu, am apelat la consultanţi de excelenţă, de o valoare profesională incontestabilă, care alcătuiesc Consiliul Consultativ al Galei TOPMEDICI 2011”, a declarat Rodica Sărmaş Furnea, coordonatoarea proiectului. Astfel, componenţa Consiliului Consultativ este următoarea: Prof.Dr.Rodica Anghel, Prof.Dr.Daniela Bartoş, Acad.Prof.Dr.Leon Dănăilă, Acad.Prof.Dr.Victor Voicu, Prof.Dr.Vasile Astărăstoae, Prof.Dr.Ion Georgescu, Prof.Dr.Ioan Lascăr, Prof.Dr.Florian Popa.

Cu acest prilej au fost selectaţi laureaţii pentru premiile de excelenţă în medicină. Criteriile care au stat la baza acordării acestor premii au fost:

  • InovaÅ£ia
  • PerformanÅ£a profesională
  • Spiritul de echipă ÅŸi capacitatea de a forma specialiÅŸti
  • Managementul bolnavului
  • Abilitatea de comunicare

 Momentan, pe site-ul www.topmedici.ro se desfăşoară votul online, care va desemna câştigătotul Trofeului TOPMEDICI, singurul premiu care va fi hotărât de publicul larg.

Ceremonia, organizată de publicaţia online TopMedici.ro şi compania Adexpo, se va desfăşura în 15 aprilie 2011, la Hotelul Intercontinental, din Bucureşti, începând cu oele 18.30.

 La festivitate vor participa medici cu notorietate şi personalităţi marcante ale cercetării medicale româneşti, a căror pregătire ştiinţifică de excepţie este insotita de caldura umana si deschidere catre lume.

 „Gala Top Medici este un modest semn al stimei pe care un mare număr de oameni din această ţară o poartă celor mai buni dintre profesioniştii medici; un prilej de recunoaştere necondiţionată a calităţii în domeniul medical. Nominalizaţii actualei ediţii şi laureaţii ediţiilor anterioare – nume de răsunet ale elitei medicale romaneşti – oferă, fiecare în parte, un exemplu personal de credinţă în propria vocaţtie, de totală dăruire profesională”, apreciază Rodica Sărmaş Furnea.

 Informaţii suplimentare despre Gala Top Medici se găsesc pe site-ul www.topmedici.ro.

 Persoana de contact :

 Rodica Sarmas Furnea

Director General

Mobil: 0727-749.447

Email: rodica.furnea@topmedici.ro