Gala Balurilor 2010: fii la curent cu cele mai importante date ale evenimentului!

Gala Balurilor 2010Evenimentul Gala Balurilor 2010 a intrat in linie dreapta, iar cele mai importante date din desfasurarea acestuia ocupa un loc de cinste in calendar. Marele eveniment va avea loc pe 23 mai 2010, la Sala Palatului din capitala, insa pana la acea data organizatorii au programat o serie de activitati menite sa ridice standardele in entertainment-ul pentru liceeni.

Gala Balurilor 2010 nu este un simplu concurs de Miss Boboc, nici un concert, nu este un show de dans, nici un concurs de popularitate sau o platforma online care sa reuneasca zeci de mii de liceeni. Gala Balurilor 2010 este evenimentul anului destinat liceenilor din Bucuresti care reuneste toate cele de mai sus si multe altele.

Iata care sunt cele mai importante date din desfasurarea evenimentului:

1 martie 2010 – Lansarea platformei de voting Miss Popularitate Bucuresti 2010, pe www.galabalurilor.ro

Acest titlu va fi oferit participantei care va reuni cele mai multe voturi online. Platforma va reuni pozele tuturor concurentelor la Miss Boboc Bucuresti 2010, precum si informatii despre acestea. Toti sustinatorii fetelor le vor putea vota pana pe data de 22 mai 2010. Detinatoarea titlului de Miss Popularitate Bucuresti 2010 va intra automat in semifinale.

15 martie 2010 – Demararea inscrierilor pentru sectiunea „Fa parte din spectacol!”

Fie ca ai o trupa de muzica, dans, sau stand up-comedy, participa la concursul denumit „Fa parte din spectacol” si puteti avea ocazia sa fiti invitati pe scena Galei Balurilor, alaturi de cei mai tari interpreti ai momentului, in fata a mii de oameni si sa le aratati tuturor cat sunteti de buni si cat de mult ati muncit.

10-11 aprilie 2010 – Seria de workshop-uri „Cum sa organizez mai bine Balul Bobocilor?”

„Cum sa organizez mai bine Balul Bobocilor?” este o manifestare educativa destinata exclusiv reprezentantilor liceelor inscrise la competitia „Cel mai bun Bal al Bobocilor 2010”, care urmareste sa dezvolte abilitatile de organizare de evenimente de liceu ale persoanelor implicate cu precadere in acest tip de activitati, din liceele bucurestene. Directorii educationali si elevii din comitetul de organizare din liceele inscrise vor putea beneficia gratuit de aceste workshop-uri.

18 mai 2010 – Concursul Miss Aptitudini Bucuresti 2010

Concurentele care isi cunosc talentul si aptitudinile, intr-un domeniu precum muzica, dansul, poezia, pictura si nu numai, pot opta pentru inscrierea in competitia Miss Aptitudini Bucuresti. Premiul va fi decernat de un juriu de specialitate, alcatuit din experti in domeniile pentru care concurentele opteaza.

20 mai 2010 – Prezentarea privata pentru juriu

Juriul Galei Balurilor 2010 va avea prilejul de a cunoaste in parte concurentele in cadrul prezentarii private organizate inaintea marelui eveniment. Intr-u cadru restrans, concurentele isi vor putea etala atuurile pentru a convinge juriul ca merita titlul de Miss Boboc Bucuresti 2010.

23 mai 2010 – Marele eveniment Gala Balurilor 2010

Seara Galei Balurilor 2010 va fi un concurs de frumusete in toata regula si un spectacol de neuitat pentru toti cei prezenti. Cele mai frumoase boboace de liceu din Bucuresti vor urca pe scena alaturi de cei mai tari artisti ai momentului si de alti liceeni talentati. Este si seara in care vom afla marii castigarori ai tuturor competitiilor inglobate de eveniment.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org). Le multumim partenerilor: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum si partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Sapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro