Gala Balurilor 2010 alege o locatie ultra-fresh: Jet Set Events Hall!

Gala Balurilor 2010, mega-evenimentul anului destinat liceenilor, isi schimba locul de desfasurare, optand pentru cea mai „tanara” locatie de evenimente din Bucuresti: Jet Set Events Hall – deschisa oficial pe 19 februarie 2010. Cei 20.000 W si aproape 1.000 m2 de suprafata pe care ii pune la dispozitie, precum si cele 129 de lumini si aparate de efecte speciale garanteaza ca spectacolul Gala Balurilor 2010 va fi o experienta de neuitat pentru toti cei prezenti!

„Am optat pentru aceasta locatie atat gratie logisticii si infrastructurii pe care o pune la dispozitie, cat si in urma feedback-ului primit de la publicul nostru: liceenii sunt mereu in pas cu ultimele tendinte, de aceea tot ce apare nou in enterntainment constituie si prima lor optiune”, ne dezvaluie organizatorii Galei Balurilor 2010.

Jet Set Events Hall se bucura de o amplasare centrala (Bld. Libertatii, nr. 1),  gazduieste pana la 2.000 de persoane  si se adapteaza cu succes oricarui tip de eveniment de la baluri de boboci si de absolvire, concerte ale artistilor romani si internationali, evenimente clubbing, la evenimente corporate, conferinte, filmari de videoclipuri.

Evenimentul Gala Balurilor 2010 va avea astfel loc sambata, 22 mai 2010, toate celelalte date importante ale proiectului ramanand neschimbate:

15 martie 2010 – Demararea inscrierilor pentru sectiunea „Fa parte din spectacol!”

Fie ca ai o trupa de muzica, dans, sau stand up-comedy, participa la concursul denumit „Fa parte din spectacol” si puteti avea ocazia sa fiti invitati pe scena Galei Balurilor, alaturi de cei mai tari interpreti ai momentului, in fata a mii de oameni si sa le aratati tuturor cat sunteti de buni si cat de mult ati muncit.

10-11 aprilie 2010 – Seria de workshop-uri „Cum sa organizez mai bine Balul Bobocilor?”

„Cum sa organizez mai bine Balul Bobocilor?” este o manifestare educativa destinata exclusiv reprezentantilor liceelor inscrise la competitia „Cel mai bun Bal al Bobocilor 2010”, care urmareste sa dezvolte abilitatile de organizare de evenimente de liceu ale persoanelor implicate cu precadere in acest tip de activitati, din liceele bucurestene. Directorii educationali si elevii din comitetul de organizare din liceele inscrise vor putea beneficia gratuit de aceste workshop-uri.

18 mai 2010 – Concursul Miss Aptitudini Bucuresti 2010

Concurentele care isi cunosc talentul si aptitudinile, intr-o domeniu precum muzica, dansul, poezia, pictura si nu numai, pot opta pentru inscrierea in competitia Miss Aptitudini Bucuresti. Premiul va fi decernat de un juriu de specialitate, alcatuit din experti in domeniile pentru care concurentele opteaza.

20 mai 2010 – Prezentarea privata pentru juriu

Juriul Galei Balurilor 2010 va avea prilejul de a cunoaste in parte concurentele in cadrul prezentarii private organizate inaintea marelui eveniment. Intr-un cadru restrans, concurentele isi vor putea etala atuurile pentru a convinge juriul ca merita titlul de Miss Boboc Bucuresti 2010.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org), Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti, Scoala Democratiei.

Le multumim partenerilor: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum si partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Sapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro