G Data are un nou distribuitor oficial in Romania

Primavara a adus clientilor, colaboratorilor si fanilor G Data din Romania, pe langa vestile despre prelansarea generatiei 2012 si o veste buna despre viitorul solutiilor de securitate dezvoltate de compania germana in Romania: G Data a revenit in forta prin intermediul noului sau distribuitor oficial – AV Security Software Distribution, o tanara si ambitioasa companie infiintata in prima luna a anului care se va dedica distributiei solutiilor G Data pe teritoriul Romaniei si in Republica Moldova. Incheierea unui contract cu IT Direct, unul dintre jucatorii importanti din domeniu, pentru distributia la nivel national a solutiilor adresate utilizatorilor rezidentiali sau a unui contract de dealer al solutiilor corporate cu Softline Romania, lider recunoscut in domeniul licentierii software, cu un portofoliu care include o mare diversitate de solutii,  constituie doar inceputul. 

 

Inca de la intrarea in Romania, in primavara anului 2009, G Data a venit cu un suflu nou si a atras imediat atentia. Participarea la CERF 2009 sau prezenta neintrerupta la conferintele pe teme de securitate, aparitiile in revistele si suplimentele de specialitate au aratat pietei de IT ca este un jucator de luat in seama. Politica pasilor marunti, pe care G Data Software AG a practicat-o de peste 25 de ani in peste 90 de tari este garantia castigului. Mai ales daca aceasta este permanent insotita de inovatii ale solutiilor de securitate care fac diferentierea in raport cu solutiile concurente. G Data si-a asumat rolul de lider tehnologic si a primit aprecierile principalelor organizatii independente care au ca obiect de activitate testarea solutiilor de securitate antivirus, obtinand rezultate onorante pe care putine solutii le pot atinge.

AV Security, cu sprijinul declarat al G Data, va continua sa dezvolte business-ul in Romania oferind clientilor existenti si potentiali solutiile „Made in Germany” cu care G Data Software se mandreste in intreaga lume. Solutiile dedicate atat utilizatorilor rezidentiali, cat si companiilor mici, medii si mari, institutiilor guvernamentale sau de invatamant vor fi distribuite si comercializate prin intermediul partenerilor AV Security pentru care se pregatesc sesiuni de training si certificari. Mai multe detalii in curand pe www.avsecurity.ro

 

                                                            -###-