Fundatia LEADERS pregateste o noua editie de LEADERS Education pentru studenti

10 Mai 2011, București. Fundatia LEADERS anunta startul inscrierilor pentru cea de-a doua editie de LEADERS Education din aceasta primavara, programul de traininguri și sesiuni cu lideri autentici din societatea romaneasca. LEADERS Education 6 se va desfasura in cadrul Facultatii Hidrotehnica din Universitatea de Constructii Bucuresti, fiind destinat atat studentilor, cat și masteranzilor din București. Inscrierile se realizeaza online pe www.leadershipeducation.ro, programul este gratuit si vor fi selectati 100 de participanti.

Cei care studiaza in domeniul hidrotehnicii si constructiilor vor avea oportunitatea sa descopere bazele leadershipului si sa faca primii pasii pe drumul dezvoltarii personale si profesionale prin intermediul LEADERS Education. Programul ii va pune pe participanti fata in fata cu profesionisti capabili sa ii indrume in cea mai potrivita directie pentru startul unei cariere pline de succes.

Pe langa informatiile teoretice livrate in maniere specifice educatiei non-formale de profesionistii de la Ascendis, LEADERS Education isi continua traditia si ii va avea in calitate de invitati pe cativa dintre liderii Romaniei. Temele abordate vor fi bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Printre vorbitorii din cadrul evenimentului se numara Raed Arafat, Fondator SMURD, Mihai Leu, Sporitv de performanta , Stefan Vasile – director Directia Dispecerat și Monitorizare APA NOVA dar si alti oameni de succes.

 

„Participarea Apa Nova Bucuresti la programul LEADERS Education, alaturi de toate celelalte actiuni pe care le realizam pentru sprijinirea tinerilor si a mediului universitar reprezinta pentru noi o expresie a proactivitatii, ca cerinta esentiala a mentinerii nivelului de excelenta in tot ceea ce facem. Pornind de la aceste premise, consideram cunoasterea liderilor potentiali din randurile studentilor ca fiind o uriasa oportunitate, iar contributia noastra la dezvoltarea si punerea lor in valoare drept un motiv de uriasa mandrie.” Declara Dan Serbaboiu, Analist Resurse Umane Apa Nova

LEADERS Education are doar 100 de locuri disponibile, accesul este gratuit, iar sesiunile se vor desfasura in cadrul Facultatii de Hidrotehnica. Inscrierea se face prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul evenimentului:  http://www.leadershipeducation.ro/inscriere.html.

Proiectul este organizat de Fundatia LEADERS si sustinut de catre Apa Nova, avand in calitate de parteneri Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Ascendis, MedLife, Acer si Flanco.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

 

Persoana de contact:
Alexandra Bideaua, PR Responsible

Email: alexandra.bideaua@leaders.ro

Telefon: 0756 378 263