Fundatia ECDL ROMANIA sustine scolile care daruiesc de Sarbatori

Campania « Scoala care daruieste » continua si cu ocazia Sarbatorilor de Iarna din acest an urmarind sa promoveze si sa sprijine initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Iarna si Mos Craciun ECDL poate sa lase un cadou la evenimentul vostru!

 

In perioada 21 noiembrie – 10 decembrie 2011, Fundatia ECDL ROMANIA invita toti elevii si profesorii sa se inscrie in campania „Scoala care daruieste”. Elevii si profesorii din intreaga tara, care intentioneaza sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Iarna de anul acesta, le pot trimite pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 10 decembrie 2011 inclusiv si Fundatia ECDL ROMANIA poate face ca Mosul ECDL sa le fie alaturi. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro .

 

 

Initiativele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro .

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

 

 

 

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 600 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.