French Sathurday – a doua editie Cafe Chantant la Taj Restaurant!

 

Chants…Chansons …Vals Musette..Celtic music in Brittany…Music Hall,doar o mica enumerare de genuri muzicale de origine franceza, si nu doar prin denumire cat si prin origini, toate compun programul celei de-a doua editii Cafe Chantant – French Sathurday la Taj Restaurant!

 

Va invitam sa luati parte sambata, 22 Octombrie, alaturi de invitati si prezente deosebite precum Maestrul Sebastian Papaiani, la o seara inedita, o intalnire cu arta culinara, ambientul exotic si pasiunea pentru muzica si arta.

 

 

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall, opereta, initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular, fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

 

 

RestaurantTaj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.