French Electro intr-o noapte de mai

Vineri, 6 mai 2011, incepand cu ora 22:30, indrazneste sa provoci fetele la dans cu un Carlsberg in mana pe ringul clubului Berlin din strada Constantin Mille, la numarul 4. Noaptea incepe cu John Riley – The Funky Mamas, marca vremurilor bune The Other Side si se incheie in zorii zilei pe ritmurile sincronizate de The Model, cel mai trendy-cool DJ din Romania.

Parizienii aterizeaza la mijlocul petrecerii pentru a face fetele sa danseze. Make The Girl Dance au un talent deosebit in a pune foc pe jarul petrecerilor mondene-electrizante. Cel putin asa se intampla in cele mai en-vogue cluburi din Paris: Fleche d’Or, Paris-Paris, Baron sau Showcase.

Cel mai bine ar fi sa mergeti candva sa-i vedeti si acolo, in patria mama. Am aflat ca Blue Air faciliteaza comuniunea Micului nostru Paris cu marea capitala franceza. In fiecare weekend poti petrece la Paris nopti albe si zile senine sau iti poti chema prietenii sa vada in cluburile bucurestene ce n-a vazut Parisul. In orice directie, distractia pare accesibila.

Cam atat despre Paris. Pe The Model il vedeti mai mult în cluburile micului nostru Paris, dar se plimba des si prin tarile prietenoase cu muzica techno. Artistul si-a construit un gen propriu: Dark Techno Baroque: Dark pentru ca este intunecat; Techno pentru ca este techno si Baroque pentru ca este plin de viata, complex si extrem de decorat. Manierismul sau aristocratic, pasiunea pentru moda si usoarele fetish-uri lasa sa se intrevada cate putin din personalitatea sa. In spatele unui sarm rafinat, se spune insa ca traieste o aura intunecata si brutala care poate fi observata daca-i asculti muzica atent. Sa zicem asa: The Model nu este o muzica potrivita pentru relaxare. Oricine l-a vazut ca DJ stie ca e adevarat. Il revedem vineri, 6 mai.

La Berlin Club, dar in Bucuresti, nu foarte departe de Paris, biletele costa 20 de lei daca sunt cumparate in avans sau in seara evenimentului (pana la miezul noptii) si 30 de lei mai tarziu. Cel mai bine ar fi sa le luati din timp: Germanos si Diverta, sau online, de pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.