Frank Sinatra in memoriam la Pose Cafe&Lounge!

Frank Sinatra spunea cu eleganta ca trebuie sa iubesti, sa traiesti, pentru ca moartea este oricum dureroasa. Asa a si facut, urmand propria sa zicala intreaga sa viata. Frankie, asa cum obisnuiau sa ii spuna persoanele apropiate, a incantat milioane de fani prin muzica si prin filmele in care a jucat. A trait o viata furtunoasa, intre staruri din lumea filmului, pesonalitati politice, sefi ai mafiei si presedinti.
Vineri, 11 Martie, incepand cu orele 21:00 UpTown Jazz te invita sa iti aduci aminte! UpTown Jazz te invita sa iubesti si sa traiesti prin muzica la Pose Cafe&Lounge! Vino sa asculti live Strangers in the night si sa te bucuri alaturi de prietenii tai atunci cand fredonezi My Way!
Nu rata o seara speciala!
Rezerva acum o masa: 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – Marti suntem intre prieteni la Karaoke, Vinerea se poarta Jazz iar Sambata ne intalnim la intersectie si ne luam hainele cu sunete de Live Rock. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!