Fotografia Alb-Negru – un nou episod din seria “Minute de Fotografie”

Bucuresti, 11 decembrie 2010 – Banda Foto continua lectia de fotografie prin cateva ”minute” clasice: “Fotografia Alb – Negru”.

In acest capitol am abordat unghi clasic al capturarii imaginii prin lentile, privit atat din punct de vedere al fotografiei pe film, cat si al celei digitale: Fotografia Alb – Negru. Pana la mijlocul anilor 1900, fotografia monocroma a dominat lumea instantaneelor, fiind este prezenta si acum, in era aparatelor de fotografiat digitale. Simplitatea si impactul fotografiilor alb-negru sunt un magnet pentru fotografii amatori si profesionisti, de aceea va invitam sa aflati mai multe despre acest tip de fotografie in episodul 6 al “Minutelor de Fotografie”.

***
Banda Foto a realizat un prim pas in ceea ce priveste fotografia romaneasca: difuzarea unei emisiuni informative si educative care ofera sfaturi practice celor ce se afla la inceputul drumului pavat cu lumina, prin lentile. Emisiunea “Minute de fotografie” este prima de acest tip ce este difuzata pe Youtube.

Echipa Banda Foto este formata din cinci tineri membri, pasionati atat de fotografie, cat si de benzile desenate. Am unit cele doua laturi artistice sub aceeasi umbrela pentru a deschide apetitul fotografilor de a face apel la creativitate atunci cand se afla in fata in fata cu subiectul ales.

Va invitam sa va abonati la contul nostru de Youtube si sa vizitati blogul nostru, cat si pagina de Facebook.

Bandafoto.blogspot.com
Youtube.com/user/bandafoto
Facebook.com/banda.foto
banda.fotografica@gmail.com