Fotbalul se vede altfel cu super-meniul PHD

PHD isi intampina clientii cu “Meniu de jucator”

PHD da gust serilor de fotbal din Cupele Europene cu o oferta speciala: „Meniu de jucator”, un super-meniu pentru cei mai pasionati suporteri.

Cu „Meniul de jucator” de la PHD microbistii au o multime de motive sa-si stranga prietenii in jurul lor pentru a sustine echipele preferate. In serile cu fotbal, intre orele 19.00 si 23.00, oricine comanda un “Meniu de jucator”, va primi la usa o pizza medie la alegere (exceptie Margherita) si doua cutii de bere Ursus la 0.5 litri, pentru doar 22 Lei.

„Meniul de jucator” este disponibil in orice locatie PHD din Bucuresti: Pipera, Obor, Vitan, Titan, Sun Plaza, 13 septembrie, Mihalache si Cora Lujerului.

Despre PHD

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este rezultatul conceptului unic in Romania de “pizza livrata fierbinte”, mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare si ofertelor speciale periodice.