Fotbal: Prima ediție Fans Cup, pe 3 iunie, la București!

 

În ziua finalei Uefa Champions League de la Cardiff, toată lumea respiră fotbal. De la prima oră a dimineții și până la ultima silabă rostită înainte de somn, este vorba doar despre fotbal. Pornind de la premiza aceasta, Ion Alexandru a pus bazele unei competiții între fan-cluburile echipelor străine din România. Prima ediție a turneului aduce la start 8 formații: Arsenal, Barcelona, Inter, Manchester United, Borussia Dortmund, AC Milan, Bayern și Liverpool.  Pe 3 iunie, la București, la Baza Romprim de la ora 10:00, competiția fanilor va deschide, cum se cuvinte, o zi specială pentru orice iubitor al sportului cu balonul rotund.

Înainte de toate, tragerea la sorți este programată pe 30 mai, în pub-ul Half Time din Centrul Vechi al capitalei, începând cu orele 19:00. Cei care nu vor putea să ajungă, au posibilitatea să urmărească, live pe pagina de facebook Fans Cup, cum sunt repartizate cele 8 fan-cluburi, în două grupe de câte 4 echipe.

De menționat este și faptul că televizunile vor acorda un interes sporit acestui turneu, fiind așteptate multe fețe cunoscute pe durata celor 8 ore în care vom avea Fans Cup!

Alte detalii despre ce, cine și cum va veni, pe 3 iunie la Fans Cup:

  • Barcelona se deplasează de la PiteÈ™ti, special pentru acest turneu.
  • Liverpool aduce băieÈ›i din toată È›ara pentru Fans Cup. Chiar pe 3 iunie, FC Liverpool împlineÈ™te 125 de ani.
  • Borussia Dortmund, cunoscută drept zgomotoasa gaÈ™că din Half Time de la meciurile galben-negrilor, caută să fie la fel de impunătoare asemeni Zidului Galben È™i pe teren, la Fans Cup.
  • AC Milan își trimite băieÈ›ii cu multă încredere, aceÈ™tia aflându-se în Italia în această primăvară, recepÈ›ionând felicitări chiar de la Galliani.
  • Arsenal vine la baza Romprim să facă o figură mai frumoasă decât au reuÈ™it tunarii în acest sezon. Rămâne de văzut dacă È™i banner-ul „Wenger Out” va fi cu ei, pe 3 iunie.
  • Inter speră să dea peste baieÈ›ii de la Milan, să simtă È™i ei presiunea unui Derby della Madonnina.
  • Bayern vrea să îi dedice un ultim trofeu legendei bavareze, Philip Lahm, pe 3 iunie.
  • Manchester United nu vrea să rateze trofeul Europa League, până să ajungă să se bată pentru cel al Fans Cup de la Baza Romprim.

Meciurile se vor disputa sub atenta supraveghere a unui arbitru dar și a echipei medicale, pentru ca toate condițiile să fie îndeplinite și să existe un singur motto : „Play & Fun”. Mai sus, vizualizați mingea finalei Uefa Champions League 2017, iar jucătorii de la Fans Cup vor face cunoștință cu ea, direct pe teren în meciurile pe care le vor disputa, aceasta fiind și mingea turneului de pe 3 iunie.

Așa cum este normal, finalistele vor beneficia de un avantaj la ediția din 2018, unde este așteptat un număr dublu de echipe comparativ cu prima ediție, iar acesta constă în plasarea celor două pe tablouri diferite, având ocazia să se întâlnească, din nou, doar în finală.

Dacă vorbim  de un turneu serios, vorbim și de premii. Titularii primului meci, din fiecare echipă va primi, din partea organizatorilor, un tricou special. De asemenea, cel mai norocos și îngrijit bărbos va fi premiat, iar golgheterul va beneficia de un „special prize”.

Ne găsim pe 3 iunie, de la ora 10:00, la Baza Romprim, din București!