Fostul preşedinte al Euromedic România numit la conducerea MediHelp Internaţional

Consiliul Director al brokerului MediHelp International a decis numirea lui Zahal Levy în poziţia de preşedinte al companiei.

Zahal Levy este fostul preşedinte al Euromedic România si a jucat un rol determinant în construirea şi dezvoltarea centrelor de diagnostic de la Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa şi Petroşani. În 2006 este numit Vice-Preşedinte al Euromedic Internaţional.

Misiunea lui Levy este de a conduce şi a dezvolta compania pe piaţa tot mai competitivã din Europa Centralã şi de Est. „Acesta este un rol foarte important pentru mine. MediHelp a aparut pe piaţa din România într-un moment în care conceptul de asigurare medicalã privatã era o noutate absolutã. Acum obiectivul meu este de a consolida poziţia MediHelp ca unul dintre cei mai importanţi brokeri de asigurari de sãnãtate din Europa Centralã şi de Est. Sunt încântat de aceastã provocare.”, a declarat Zahal Levy.

Note pentru redactori:

MediHelp Internaţional reprezintã mai multe companii de asigurãri medicale internaţionale de top şi este prezentã pe piaţa din România încã din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datoritã serviciilor de calitate excepţionalã şi punerea clienţilor pe primul plan.

Pentru mai multe informaţii vã rugãm contactaţi MediHelp Internaţional. Persoana de contact este  Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93,  www.medihelp-assistance.com