A fost lansat website-ul bioprintere.ro, dedicat ingineriei biomedicale

Bucuresti, 22 mai 2017

Bioprintere.ro anunta lansarea site-ului oficial, creat pentru a fi o sursa de incredere pentru specialistii din domeniul medical, fie ca sunt chirurgi, bioingineri sau cercetatori. Site-ul contine informatii si detalii tehnice despre echipamente de bioprintare, consumabile biocompatibile, precum si stiri de actualitate din domeniu.

Evolutia tehnologiilor 3D se realizeaza intr-un ritm alert, gasindu-si tot mai mult aplicabilitate si in domeniul medical. Astfel, in ultimii ani, noile solutii de fabricare aditiva au contribuit constant la depasirea provocarilor din industria biomedicala, trendul fiind mentinut in continuare.

Noul site contine informatii despre procesele bioprintarii, tehnologiile care stau la baza ei si domeniile de utilizare. De asemenea, Bioprintere.ro comercializeaza o selectie de echipamente si consumabile de top, folosite cu succes in spitale si laboratoare de cercetare si testare din toata lumea.

Daca in trecut cercetatorii foloseau bioprinterele pentru aplicatii mai simple, cum ar fi culturi de celule, constructii tisulare sau pentru teste farmacologice, acum tehnologia permite constructia de tesuturi din ce in ce mai complexe, ajungand chiar la bioprintarea unor parti de organe sau chiar a unor organe complete. Tehnologia bioprintarii reprezinta viitorul medicinei, fiind folosita pe scara din ce in ce mai larga. In ciuda progreselor majore facute in ultimii ani, aceasta tehnologie este inca la inceput, fiind inca departe de a-si fi atins potentialul maxim.

Imagini pentru bioprintere

Bioprintere.ro are ca scop incurajarea cercetarilor medicale si crearea unui viitor mai bun cu ajutorul stiintei. Daca sunteti interesati de bioprintarea 3D, va invitam sa ramaneti la curent cu ultimele noutati din domeniul ingineriei biomedicale accesand site-ul www.bioprintere.ro.
Date de contact:
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@bioprintere.ro
Website: www.bioprintere.ro