Fondul de ten – cand si cum trebuie sa il folosesc?

Fondul de ten este un produs nelipsit din poseta oricarei femei si este foarte important sa fie astfel. Fiind un produs ce trebuie aplicat inainte de a realiza orice tip de machiaj, constituind o baza inainte de aplicarea fardului, a rimelului, blush-ului, rujului etc, fondul de ten ofera deopotriva protectie tenului si rezistenta machiajului. Este foarte adevarat ca se poarta look-ul natural, insa acest lucru presupune realizarea unui machiaj natural, si nu absenta acestuia. Iata care sunt principalele motive pentru care este necesara realizarea unui machiaj si, implicit, utilizarea fondului de ten.

Make-up- cand este necesar?

Evident, un make-up reusit este necesar, insa nu intotdeauna. Cum ar arata o femeie de afaceri imbracata in costum, cu stileto, un par aranjat si fara make-up. Parca ar lipsi ceva. Si, intr-adevar, lipseste eleganta aceea pe care un make-up adecvat o da fetei. Conturul trasaturilor. Machiajul este necesar in unele situatii, spre exemplu cea amintita mai sus, sau in cazul participarii la un eveniment, etc. Insa este foarte important sa adaptam machiajul, sa stim sa il folosim si sa nu exageram. Fondul de ten este nu poate lipsi din niciun machiaj deoarece acesta realizeaza un strat de trecere intre ten si celelalte produse, protejeaza tenul si impiedica excesul de sebum sa ajunga in contact cu celelalte cosmetice si sa strice machiajul. Totodata, in sezonul cald, transpiratia tenului va genera intinderea produselor cosmetice pe ten in absenta unui fond de ten de calitate. De cealalta parte, folosirea unei cantitati prea mari de machiaj si fond de ten va crea un aspect artificial, fortat, deloc placut. Asadar, machiajul este necesar , insa a pastra un echilibru este la fel de important.

Fondul de ten diminueaza efectele inestetice ale dermatitelor si acneii

In special in perioada adolescentei, fetele tind sa acopere acneea sau dermatitele cu foarte mult machiaj si fond de ten. Acest lucru este o greseala deoarece, acoperindu-le cu produse cosmetice nu vor reusi decat sa agraveze acneea sau dermatita. Este foarte adevarat ca au un aspect neplacut, insa este recomantat ca dermatita si acneea sa fie tratate cu produse speciale si nu acoperite. Totusi, in cazul in care este necesar sa aprticipi la un eveniment si ai probleme cu tenul, poti aplica o baza si un fond de ten cu efect de lunga durata pentru a scapa de efectul neplacut al problemelor cu tenul.

Machiajul iti da incredere in tine, insa nu uita ca el subliniaza frumusetea ta naturala

Pentru orice machiaj, fondul de ten este imperativ necesar. Insa, atunci cand stai in casa sau iesi la o plimbare in parc este bine sa iti lasi tenul sa respire si sa nu transformi aplicarea fondului de ten intr-un obicei continuu pentru a nu dauna frumusetii tale naturale. Atunci cand machiajul este necesar, este la fel de important sa stii sa il realizezi, sa folosesti produse de calitate asemenea celor disponibile pe https://www.beautyoneshop.ro/fond-de-ten-200, si sa adaptezi machiajul la momentul zilei, locatia si tipul evenimentului la care participi.