Folositi un fond de ten mai inchis, blush si pudra bronzanta pentru o frunte mai mica!

Toate produsele noastre de frumusete ne ajuta sa imbunatatim si sa ne imbunatatim caracteristicile pe care le avem de cand ne-am nascut in mod natural. Ne putem juca, de asemenea, cu caracteristicile pe care dorim sa le facem sa para mai evidente.

Daca doriti sa aveti buze mai pline, faceti-le; sprancenele mai indraznete se creeaza; un ten perfect? Doar folositi fond de ten! La fel si pentru o frunte mai mica sau pentru pometi conturati!

Fruntea mare este o caracteristica interesanta, dar este perceputa deseori ca un defect minor de frumusete. Va intrebati cum sa faceti ca fruntea sa para mai mica? Astazi v-am un top al celor mai bune sfaturi si trucuri de machiaj care va pot ajuta sa obtineti o frunte mare sa para mai scurta si mai mica.

Cum sa-ti faci fruntea mai mica: Top sfaturi pentru machiaj
Daca doriti sa ascundeti o fruntea mare pentru o vreme, aici avem trucurile care va pot ajuta sa aratati cum va doriti.

1. O idee de blush

Puteti utiliza o culoare stralucitoare pentru a distrage atentia de pe frunte.

– Aplicati un blush de culoare caramizie sau in nuante de piersica de-a lungul pometilor obrajilor.

– Intindeti produsul in sus pentru un efect usor de lifting.

Este, de asemenea, un truc eficient sa utilizati in acest scop produse stralucitoare. Ele vor face ca lumina sa reflecte pe obraji, distragand astfel atentia asupra centrului fetei tale.

2. Un fond de ten mai inchis la culoare

Acest truc de machiaj va functiona excelent pentru fotografii. Daca doriti sa obtineti un aspect mai puternic al fruntii, aplicati un fond de ten mai inchis la culoare pe tample, pana la linia parului.

– Asigurati-va ca aveti tot parul bine legat, departe de fata dumneavoastra, astfel incat sa va fie usor sa aplicati si sa difuzati machiajul.

– Apoi alegeti un concealer mat sau fond de ten care are cinci nuante mai intunecate decat tonul natural al pielii.

– Acum incepeti sa trasati o linie groasa pe circumferinta fruntii cu o pensula de forma medie sau in forma de cupola.

– Difuzarea este un aspect cheie a aspectului machiajului. Este un pas esential si obligatoriu pentru a obtine o imagine de succes, cu aspect bine conturat. Deci, difizati amestecul produselor in afara liniei pana ajungeti la un finisaj fara cusur.

– Conturul ar trebui sa arate natural, fara linii aspre.

– Apoi, urmati cu un fard de culoarea bronzului pentru a face ca efectul de frunte mai mica sa apara mai puternic si mai real.

Acest truc va imbunatati unghiurile structurii osoase si va minimaliza aspectul de rotunjime a fetei.

3. Evidentiati cu pudra

Evidentiarea este o modalitate usoara de a face ca lumina sa reflecte centrul fruntii, mutand astfel atentia de la aspectul unei frunti prea mari.

– Alegeti o pudra stralucitoare si aplicati-o in centrul fruntii, exact intre sprancene si difuzat-o in afara.

– De asemenea, puteti aplica concelear pe podul nasului pentru a va ridica forma fetei.

Aceasta tehnica va face sa va mutati atentia la fata si sa va reduceti optic latimea fruntii.

4. Obraji mai subtiri

Obrajii mai subtiri ajuta la atragerea atentiei spre centrul fetei dumneavoastra, indepartand astfel atentia de la frunte.

– Folositi pur si simplu o pulbere bronzanta care are 3 pana la 4 nuante mai inchise decat tonul natural al pielii.

– Aplicati-o intr-o linie diagonala din centrul obrazului spre ureche.

Aceasta tehnica de machiaj se poate realiza cu usurinta prin realizarea unei “fete de peste” si prin gasirea centrului obrajilor si aplicarea produsului. Si nu uitati sa amestecati si sa difuzati machiajul!

5. Pudra bronzanta

Cel mai simplu mod de a face ca fruntea sa apara mai scurta este sa utilizati o pudra bronzanta. Pudra bronzanta trebuie sa fie in formula mata si  sa aiba cel putin 3 nuante mai inchise decat tonul natural al pielii, pentru a avea un efect vizibil.

Luati pur si simplu putina pudra bronzanta pe o pensula si aplicati umbre pe tample si pana in linia parului. Acest truc va accentua trasaturile si va crea impresia ca aveti o structura osoasa mai puternica. Mai mult, acest truc face ca fruntea dumneavoastra mare sa para mai mica.