Foloseste machiaj profesional pentru o imagine perfecta

Sortarea cosmeticelor de pe piata cosmologica moderna este minunata. Exista cosmetice de piata si cosmetice profesionale pentru un  machiaj profesional de la Paese. Care este diferenta intre ele? Cosmeticele decorative sunt concepute pentru a fi utilizate zilnic sau cand trebuie sa arati mai bine, iar cele profesionale, atunci cand doresti ca machiajul sa se mentina perfect pe fata ta, timp de mai multe ore.  Cosmeticele destinate utilizarii de catre amatori, fac parte dintr- o clasa de piata sau de lux. Principalele diferente constau in calitatea produsului si pretul sau. Dar acestea sunt destinate exclusiv femeii obisnuite, pentru care aplicarea machiajului este o rutina zilnica.

Cosmetica profesionala 

Este conceputa special pentru a fi utilizata de artisti profesionisti de make-up sau de femeile care vor sa arate cu adevarat perfect. Aceste produse cosmetice sunt radical diferite de cele pentru amatori. In linii exista atat produse obisnuite, cum ar fi baza de machiaj, fond de ten, pudra, ruj, fard pentru obraz, corector, iluminator si multe altele, cat si specifice, necesare numai pentru filmarea sub lumina reflectoarelor. Principiul de diferentiere a produse cosmetice profesionale, consta in scopul lor. De obicei, machiajul profesional este indispensabil pentru fotografie, pentru filmari video video, adica in situatiile in care pielea trebuie sa arate perfect. 

Caracteristici

De foarte multe ori, produsele cosmetice profesionale, indeplinesc simultan functia decorativa si de tratament. De exemplu, pot fi creme tonale cu factor de protectie solara sau cu efect hidratant etc. Pigmentul, pe de o parte, implica o aplicare mai durabila a fondurilor pentru piele, ceea ce este foarte potrivit atat in viata de zi cu zi, cat si la diferite evenimente, iar pe de alta parte, produsele pigmentare ascund mult mai bine imperfectiunile pielii.

Cosmetica pentru machiaj profesional contine mult mai multe nuante. Acest lucru se aplica in primul rand la farduri pentru ochi. In paletele profesionale, seturile de farduri constau in mai multe nuante de aceeasi culoare de la tonurile cele mai deschise, pana la tonurile cele mai intunecate. Acest lucru este necesar pentru make-up-ul complex, cu tranzitii de la o culoare la alta. Metoda este folosita, in general, de artistii de make-up, in viata de zi cu zi, machiajul femeilor fiind mult mai usor. Compozitia cosmeticelor profesionale exclude orice reactie alergica, deoarece au in componenta lor numai ingrediente naturale.

Cresterea durabilitatii

Machiajul profesional este mentinut atat cat este necesar. Nu va disparea de pe fata decat numai dupa demachiere.  Desigur, aceasta rezistenta este tentanta, dar este o necesitate dictata de cerintele de filmare, spectacole, sedinte foto si alte activitati similare, dupa caz, cum ar fi la nunti, botezuri, petreceri diverse etc. De regula, in viata de zi cu zi nu exista astfel de cerinte sporite in ceea ce priveste durabilitatea machiajului, dar, de multe ori este necesar, mai ales cand fata prezinta imperfectiuni.

Pretul produselor cosmetice profesionale nu  este cu mult mai mare decat al celor obisnuite, si cu toate acestea, pretul este justificat, deoarece, produsele nu sunt folosite zilnic, desi aceasta regula nu se aplica artistilor profesionisti de make-up, si sunt economice, deoarece pigmentarea marita a produselor, le permite sa fie utilizate in cantitati mai mici.